marți, 8 septembrie 2015

Pompa injectie peugeot 206 1 9 d

Pompa injectie peugeot 206 1 9 d

Oferte pentru pompa injectie peugeot 1. Piesa este originala din dezmembrari in perfecta stare. LIVRAREA SE FACE ORIUNDE in . Piese - Accesorii Autoturisme. Pompa de injectie (inalta) 1. Vand pompa injectie completa 1. Peugeot , detalii la telefon. WJY, WJZ cu garantie si factura.


Pompa injectie peugeot 206 1 9 d

Reparatii Pompe Injectie CITROEN BERLINGO (MF) 1. Avand ceva probleme cu alimentarea,am vrut sa desfac sorbul dar nu am putut, asa ca am testat altfel. POMPA INJECTIE PEUGEOT 2DIESEL de la magazine cu 1. D Afisare la marime maxima. D Mod de operare hidraulic.


Din câte ştiu eu, pompa de injecţie la D nu are memorie. Ridic din nou problema, eu am un kangoo 1. Dezmembrari auto pompa injectie 1. Diesel peugeot 2limuzina. Suport planetara CITROEN BERLINGO 1. Cer scuze, subiectul a mai fost dezbatut , mai mult pe TDI Forum. O pompa de injectie poate fi mai scumpa, de exemplu, decat reconditinarea . D TRD si am urmatoarea problema. Testare injectoare si pompe de injectie diesel in Constanta.


EU merg mai mult pe GPL si pierdeam cantitati insesizabile pentru ca pompa de benzina era folosita doar la pornire si primii 2-km, dupa care . Foame de bani : D bafta baieti. Exact ce descrieti voi aici a patit zilele trecute seful meu la un peugeot 2si a. Am schimbat ieri filtrul de motorina si am pus o substanta de curatare profesionala in pompa de injectie. S-a dezamorsat şi pompa de injecţie şi pompa de motorină.


TDI 1CV Skoda Octavia 1. Motoarele injectie normal aspirate intre si. Auto, moto si ambarcatiuni. Sistemele secventiale gpl sunt instalatii folosite pentru masinile cu injectie multipunct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare