miercuri, 19 octombrie 2016

Spray antifon

Cumpara spray antifon cauciucat auto online pe eMAG. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata . Platesti numai dupa deschiderea coletului. Oferte pentru antifon cauciucat spray la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără antifon cauciucat spray de la unul din magazinele noastre.


Spray antifon

Are un efect excelent de prevenire a ruginii, antifonare, impermeabil la apa, precum si o rezistenta deosebita la lovituri de . Spray insonorizant- antifon cauciucat. Culoare: ALB ( capacul indica culoare aproximativa ). Compus izolator si insonorizant pe baza de cauciuc. Potrivit pentru aplicarea pe partile interioare si exterioare ale caroseriei auto, cu mare stabilitate.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Pentru tratamentul zonelor de dimensiuni reduse izolate şi . Produse antifonat auto , pistol antifonat , antifon auto, insonorizant auto vopsitorie , livrare in. Protejeaza suprafetele de metal impotriva ruginii si a loviturilor de criblura.


Protejează șasiul mașinii împotriva factorilor mecanici cum ar fi . Nu se aplica vopsea peste el. Reduce in mod drastic nivelul zgomotului si. Atunci ar trebui să luați în considerare produse antifon auto, precum antifonul cauciucat și sprayul antifon , care se pot utiliza de către orice posesor auto. E cel mai ok lucru care-l poti folosi sub masina.


Despre antifonul la spray propus de harfo nu stiu. Descriere: Agent pe bază de bitum și cauciuc. Body - te referi la Sprint ExtraBody? DUPLI-COLOR Structura Spray. Antifon spray texturat Gri supravopsibil 5ml 3M.


Spray antifon

Pentru proiectarea individuală a componentelor de . Elastormer bituminos durabil pentru insonorizarea si protejarea de coroziune si de lovituri a caroseriei. Adecvat pentru aplicarea in locuri greu . Tarif livrare lei pentru comenzi sub 3lei. Livrare gratuită pentru comenzi peste 3lei. Micile retușuri de suprafață se pot realiza cu gama de accesorii auto, chituri, rășini și bandă adezivă cu întrebuințări multiple. Norauto dispune de o gamă . Disponibil in cutii de 1L, 2Kg si aerosol de 400ml.


Pe urma datii un strat serios de antifon auto care este destul de ieftin si se gaseste pe la . Peste ea dat cu material izolant ( antifon ) si vopsea. Informati-va acum despre pret si disponibilitate. Grund deruginol spray maro 4ml. Pret: 1lei, cu TVA inclus.


Cod Produs: CC844T Categorie: Producator Car Cosmetics Etichete: auto, camion, car . Produse garantate de înaltă calitate și prețuri accesibile găsiți la casaidea. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Intretinere piese pe site. Material cauciucat cu proprietatea de insonorizare si protectie, cu eficienta optima de acoperire si excelenta proprietate de aderenta. Dupa uscarea solutiei Nigrin (cea de-a doua!), se aplica spray cu zinc. ANTIFON STRUCTURAT CU PVC.


După cum se poate observa, materialele costă cam 1de lei, ceea ce este un . Gama larga de sprayuri cu vopsea. Produse usor de aplicat, foarte rezistente si cu uscare rapida. Vopsea isonorizantă-lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare