miercuri, 5 octombrie 2016

Tinichigiu constanta

Tinichigiu constanta

Reparatii de tinichigerie si vopsire auto. Service auto angajeaza coordonator tinichigerie vopsitorie. Suna-i direct sau adauga lucrarea, iar ei iti vor face oferte. Compară cele de companii din CONSTANŢA : ADY-VIO S. Constanta ian Full time . MGS BODYWORK SRL, ANTO VIO METAL, NĂSTASE. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 54.


Va salut domnilor, am de reconditionat o vitara 1. Injectoare Și Pompe Gebela S. Vreau sa dau cateva gauri in capota pt o racire mai buna. CURS TINICHIGIU AUTO - PDR -PAINTLESS DENT REMOVAL - TINICHIGERIE FARA VOPSITORIE-. IULIUS AUTO SERVICE CONSTANTA. Angajam mecanic auto, tinichigiu auto, electrician auto cu sau fara expetienta. Responsabilitati: - Eliminarea componentelor deteriorate în.


Daca vrea cineva un vopsitor sau tinichigiu si mai ieftin va dau o . Competenţe dobândite: comunicare şi numeraţie. Intra acum pentru a vedea lista completa de oferte de angajare. Consilieri receptie identificator piese. Atelierul de tinichigerie : Redresare caroserieRedresarea si inlocuirea elementelor de caroserieSudura in puncte si aluminiuSisteme de indreptat tabla: la rece si . Angajez tinichigiu auto cu experienta in domeniu. Durata: 7ore - luni.


Inscriere continua la curs. Conditii: Absolventi de invatamant obligatoriu . Daca cineva cunoaste (din proprie experienta) un tinichigiu artist si serios, localizat cu. Eu caut un tinichigiu foarte priceput in constanta.


Tinichigerie La Costica SRL, Nationala Nr. Ne adresam tipurilor de lucrari de tinichigerie industriala : . Forumul service- constanta. Vino si convinge-te de cele mai bune preturi de pe piata! CARIERA TA IN GRUPUL RADACINI.


Grupul Radacini este alcatuit dintr-o echipa de peste 8de persoane unite de obiective comune si de pasiunea pentru . Curs specializat PDR - Tehnica de reparatie a avariilor fara vopsitorie se refera la o colecție de tehnici si dispozitive specializate pentru . Execut si mici reparatii pt. Montez parazapezi orice tip . Serviciile integrate si profesioniste ne permit sa . Recrutam un tinichigiu si un vopsitor auto cu experienta . La Auto Logex gasesti mecanici, tinichigii si vopsitori. Dar mai intai de toate, gasesti oameni. Adica o echipa care a acumulat toata experienta ca mai intai sa.


Se caută mecanici sau tinichigii auto. Operatiuni de mecanica generala. Societate comercială angajează Schelari, izolatori, tâmplari, lăcătuşi, tinichigii , sudori şi aplicatori pardoseli sintetice, cu posibilitatea de a lucra . Acest website foloseste cookie-uri.


Continuarea navigarii acestuia reprezinta acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor Detalii. Fiind o companie moderna suntem mereu in cautarea unor colaboratori/ colaboratoare motivati/e si calificati/e, care ne pot ajuta sa imbunatatim serviciile oferite . TRACOM Impex efectueaza reparatii CITROËN de peste ani , clientii nostri sunt multumiti, ne recomanda la randul. IR 83a lovit un autoturism, in jurul orei 11.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare