vineri, 7 octombrie 2016

Garnituri injectoare

Oferte pentru garnituri injectoare la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără garnituri injectoare de la unul din magazinele noastre. Set garnituri injectoare de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. TDI diesel 1cai ELRING 900. Poti plati in rate fara dobanda.


Tutoriale Logan nu mai porneste problema duze injectoare retur stricate Logan 1. RRP: 5RON — Prețul nostru: 4RON . Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - garnitura astra. Aveti idee de ce dupa schimbarea acestor garnituri de la injectoare nu mai porneste masina? Au foat masurate inainte distantele injectoarelor. Vreau sa pun garnituri (oringuri) originale la injectoare ( acum am ceva cu leu bucata Smile ). Si eu am cautat asa ceva un timp, dar peste tot mi s-a spus Nu avem separat, ele vin odata cu injectorul cumparat nou. Targoviste, Dambovita Acum zile RON Livrare cu verificare.


Intr-adevar garnitura era rupta, si lipita de blocul motor. M-am lovit azi de o problema care initial nu mi s-a parut asa greu de rezolvat. Daca e de schimbat doar garnitura de la injector , unde se gasesc asemena garnituri ? Livram in toata tara prin curier rapid.


Garnituri injectoare

Odata desfacute nu se mai pot monta aceleasi garnituri la capace ci . Pe ServiceBox scrie set de reparatie - bucati! Problema e ca sunt doua tipuri de garnituri injector motor! E una mare la suportul injectorului . Cu aceasta ocazie mecanicul m-a anuntat ca doua din injectoarele PD s-au desfacut in bucati, respectiv partea superioara -cea cu arcul-nu . Am o problema cu un injector ,si am fost la mecanic,care mi-a spus ca trebuie sa schimb garnitura de la injector ,cea de jos! Topran cu reducere si livrare gratuita din stoc.


GARNITURI ȘI INELE DE ETANȘARE pentru VW Passat BBreak (3C, 3C5),. TDI 16V Limuzina BLB, BRE 140CP Numar bucati necesare 4. Intra pe site si cumpara cu incredere . Comanda Ieftin si Rapid pe ePieseDacia. Magazin Piese Auto si Accesorii pentru Dacia!


Garnituri injectoare

Garnitura injector Logan 1. Calitate la Preturi Mici. Consultanta la Achizitie. Garantie doi ani finantare in rate produs original. Fabricata din cauciuc dur si rezistent. Compatibila cu Opel Astra G, Astra H, Corsa C si Meriva A, in functie de . Se aude de zici ca e locomotiva cu aburi.


Cumpara Extractor saibe de cupru injectoare de la eMAG! Pentru injectoarele din trusele Spectrum, Professional, Maxim. Si eu am aceeasi problema, si eu am schimbat garnitura dar am. Injector Enolapi Mini- injector Enolapi. Modul de funcționare al unui injector cu solenoid utilizat la sistemele de injecție.


Tensiunea de alimentare ‎: ‎6. Debitul la presiunea de bari ‎: ‎3Presiunea maximă de alimentare ‎: ‎Alimentare combustibil ‎: ‎partea superioară Vademecum Roman-englez Pentru Cadeti Electromecanici =. Nagyon fontos, hogy a megfelelő téli gumi garnitúra kerüljön kiválasztásra, autója. Căutați cazane pe peleți?


Intrați la noi și găsiți cea ce însemnă confort în încălzire. Cazane pe peleți cu curățire automată a arzătorului, rezervor înglobat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare