miercuri, 12 octombrie 2016

Antigel g12

Antigel g12

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Cumpara antigel gvw online pe eMAG. Antigel concentrat Hepu G, Rosu, 1. Poti selecta facil cel mai bun antigel G, dupa ce parcurgi cu rabdare acest scurt ghid de cumparare Clovis. Lichid antigel magazine, preturi, oferte. Comparati preturile magazinelor online la Lichide antigel gasiti cel mai mic pret,.


Cumpără antigel groz de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit antigel groz? ANTIGEL CONCENTRAT GROZ - KG. Producator: STARLINE Model: GDetalii tehnice: Cantitate: 1L Concentratia lichidului antigel de tip „D“, corespunde . Bucuresti, Sectorul Ieri 21:20 . Piese - Accesorii Autoturisme. Atenţie însă, deoarece sunt şi numeroase variante de antigel contrafăcut, care nu ţin cont de culori.


Ala comun e G1 albastru galben sau verde, tot anorganic e, nu conteaza. Ala rozaliu e Gsi e organic, nu e pune la Dacia, nu ca e prea bun . Volum ambalaj: 1L Tip antigel : GCuloare: Rosu. Tip produs ‎: ‎Concentrat Capacitate (l) ‎: ‎1.


Antigel g12

Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Da, antigelul roz Geste mult mai recomandat spre a fi folosit pe motoarele cu bloc motor din aluminiu cum este si cel al matizului, exemplu. Utilizari: este un agent de racire recomandat pentru circuitul de racire al motoarelor autovehiculelor rutiere. Asigurati-va ca motorul este rece inainte de a verifica nivelul antigelului.


Asigura o functionare optima a sistemului de racire a motoarelor pentru o perioada de ani sau . De vanzare antigel gbutoi 2l sigilat. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Firma noastra se ocupa de evaluarea pretului corect al utilajelor agricole, piese de schimb sau accesorii. Suntem agentie corecta si transparenta legata de orice . Acest antigel Gofera protectie pe tot parcursul anului impotriva inghetului . BELCO - Gama completa de antigel produs in Belgia: PUUR G, lichid de răcire anti-îngheţ, concentrat, bazat pe mono-etilenglicol cu aditivi organici, . Daca te vei uita pe vasul de antigel e posibil sa vezi ca scrie ca trebuie sa bagi doar un anume fel de anitgel, cel mai probabil Only G. CP în mod convenabil de la AUTODOC.


Preturi antigel 2l - Lista cu rezultate pentru antigel 2l. Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Cel mai bun pret pentru produsul . Antifreeze concentrate orange. Protects the engine cooling system within 4-years from freezing, corrosion and deterioration of non-ferrous metals.


Comercializam o gama larga de lichide de racire precum antigel g, antigel gplus, antigel g1 antigel gcat si antigel original de la producatori . Cartechnic GPlus – antigel rosu concentrat. Este un produs pe baza de etilglicol. Preţul nostru fără TVA : 1RON. EVOX Extra G Ready -- antigel preparat gata de utilizare. EVOX Plus G - antigel concentrat.


Antigel g12

MADE IN GERMANY Certificat RAR! Fiti primul care evalueaza acest produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare