miercuri, 26 octombrie 2016

Vopsea auto metalizata albastru pret

Vopsea auto metalizata albastru pret

Oferte pentru vopsea auto albastru metalizat la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără vopsea auto albastru metalizat de la unul din magazinele. Comanda Acum si ai Livrare.


Creion corector vopsea auto metalizat Albastru Laser 487A. Preturi vopsea auto - Lista cu rezultate pentru vopsea auto. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Spray . Unele specificaţii sau preţul , pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 . Pretul este final si include TVA. Vreau sa vopsesc capota masinii, am gasit codul de culoare care este Z 35 dar nu . Capacitate: 500ml Pret pe bucata.


De ce să o lași, când o poți repara cu un spray auto de la Norauto? Cumpara vopsea Auto Brekner, De Beer, Silverpol, pofesionala si calitate la cel mai bun pret. Descoperiti vopsele auto la preturi reduse (produse).


Eu am cumparat o cutie de vopsea albastru catifea acum vreo ani de la standul. AutoKarma va ofera catalogul de vopseluri auto New F. Consultati acum catalogul nostru. Vopsea Breckner Albastru Mediu 650. Pentru a creste rezistenta . VOPSEA SPRAY ALBASTRU METALIC 4ML PRISMA. Vopselele mate sunt vopsele auto pe bază de solvent, care formează un film foarte fin şi se.


Lapis ( Albastru deschis, Verde deschis). NV 7(Laguna an 94) si NV6(Laguna an 9 metalizata ). Gama larga de sprayuri cu vopsea. Piele ARTICO neagra (Pachet AMG Interior).


Vopsea auto metalizata albastru pret

De cele mai multe ori, constructorii auto oferă două sau trei culori de bază. România, preţurile pentru vopsea metalizată variază mult în funcţie de . Varianta pigmentabilă poate fi nuanţată în orice culoare, prin adăugarea a 1ml vopsea auto metalizată sau nemetalizată la fiecare litru de vopsea raptor. A vopsit-o integral iar costul final cu tot cu vopsea metalizata a iesit cam 21RON. Este culoare albastru inchis (pearlblue).


Destinaţie: protejarea/ decorarea suprafeţelor metalice; Culoare: albastru. Kitul contine 1ml de vopsea , si 1ml de lac (in cazul masinilor cu vopsea metalizata ). M Extrafina Polish Auto Mediu Abraziv 2ml (80349). Alb- albastru (mineral), #FEFEFE, 25 25 25 0°, , 1. Alb- argintiu (pigment), #FEFEFE, 25 25 25 0°, , 1. Range Rover Sport: vopsea premium metalizata - 2. Cea mai scumpa vopsea Audi este albastru mat, disponibila pe modelul R. Alte vopsele auto care au preturi mari sunt cele speciale (Liquid Metal) si costa de . Foliile auto colantare metalizate, cele mai exclusiviste folii pentru colantare auto de pe piata. Folie adeziva metalizata Grafityp; Autocolant metalizat albastru Grafityp.


Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs. Tipuri de vopsele auto si codurile aferente pentru Audi - Culori. LY7H AKOYASILBER METALIC (ARGINTIU METALIZAT AKOYA). Masina este de vanzare la un pret de catalog de 214.


Avem peste 8produse in categoria Vopsele cu preturi de la 5. Folosește filtrele pentru a vedea doar anunțurile care te interesează. Filtrează rezultatele Şterge toate filtrele Preţ (euro).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare