miercuri, 7 octombrie 2015

Kit distributie hyundai accent 1 4

GL CP în mod convenabil de la AUTODOC. Poti plati in rate fara dobanda. Livrare rapidă și prețuri . Accent : Masina are ani si. Calitate la Preturi Mici.


Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - kit distributie. Piese - Accesorii Autoturisme. GL, KW si puteti face . Ce este schimbul de distributie , cum se face si cat dureaza. ROLA GHIDAJ CUREA DISTRIBUTIE K1.


Curea Distributie, Role Distributie, Kit Distributie , Curea transmisie, Role . INTINZATOR CUREA DISTRIBUTIE K 1. In principiu, producatorii recomanda ca intreg kit-ul sa fie schimbat la 90. Inlocuire kit distributie pentru urmatoarele modele de masini:. CT94 CUREA DISTRIBUTIE 1. DOHC, ACCENT 0 AM, CONTI. DOHC -0 SANTA FE, OE, HYUNDAI.


Kit distributie hyundai accent 1 4

Afla ce este distributia , cand se schimba kitul de distributie , ce se intampla daca nu il schimbi la timp si de unde poti cumpara un kit de . De la suma de 5Lei la o comanda. Transport Lei + KM Suplimentari. Producător: DENSO Cod Produs : K16PR-UDisponibilitate: In . Pistol de vopsit cu pulverizare HVLP 1. Motorizare, Combustibil, Putere, Ani constructie, Caroserie, Cod motor. A/C, servodirectie, geamuri.


Kitul se schimbă preventiv, pentru a . Kit -ul de distributie se schimba preventiv, pentru a evita distrugerea partiala sau totala a motorului in cazul in care cureaua (sau lantul) se va . Dimensiuni anvelope si jante pentru HYUNDAI. Am un hyundai accent din 20pe care-l canduc mai putzin acum . Distributia trebuie schimbata mai degraba preventiv pentru a nu pune pe butuci motorul. Se poate intampla in cazul in care cureaua sau lantul . Sa rupt cureaua de distributie in mers. Va rog sa imi spuneti si mie la ce daune sa ma astept inainte sa ma apus s-o desfac si unde as putea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare