marți, 6 octombrie 2015

Aditiv liqui moly

Aditiv liqui moly

Produsul formeaza o pelicula . Cu ajutorul ghidului Clovis. Solutia de curatare a injectoarelor este o combinatie de substante active cu o actiune deosebita de curatare si de protectie a tuturor sistemelor de injectie a . Oferte pentru liqui moly aditiv motorina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Liqui Moly pentru protectia masinii tale. Cumpără liqui moly aditiv motorina de la unul din magazinele noastre. Preturi aditiv liqui moly - Lista cu rezultate pentru aditiv liqui moly.


Aditiv liqui moly

Compara preturi si oferte actualizate. Respectivul domn spunea . Curata depunerile de pe duzele injectoarelor si din camera de combustie. Elimina zgomotul motorului si ofera un mers uniform datorita . Este conceput pe baza celei mai moderne tehnologii pentru aditivi şi carburanţi. Un aditiv special pentru autovehiculele hibride şi o pictogramă pentru marcarea uleiurilor de motor.


Protejeaza impotriva uzurii motorului. Recomandat motoarelor cu . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Aditiv cu disulfura de molibden. Sa dugotrajnim delovanjeza 100.


Aditiv liqui moly

Proprietati: - mentine sistemul de alimentare si camera de combustie curata si previne depunerile; - mentine injectoarele curate si garanteaza o imbunatatire a. Material de reparat intr. Racing MOSaditiv pentru ulei de motor 125ml. Nu strica sa mai bagi niste aditiv din cand in can cu conditia sa fie . Prin urmare, mulți conducători auto adaogă aditivi speciali în combustibili. Disponibilitate: In stoc furnizor. LEI cu TVA Fără TVA: LEI.


Specificatii Descriere Opinii (0) . Our motor oils have a variety of approvals by German and overseas car manufacturers or . LIQUI MOLY offers the matching motor oil for every vehicle in the world.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare