luni, 12 octombrie 2015

Kit reparatie turbosuflanta garrett

Kit de reparatie turbina turbosuflanta garrett de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Sunt disponibile pentru orice turbina GTGTGTGTGGT20 . Un kit turbo este format din toate elementele necesare trecerii unui motor pe supraalimentare: turbi. Contact pentru reparatii turbosuflante , reconditionari turbosuflante si piese turbocompresoare.


Kit reparatie turbo golf vw passat 1. Kituri reparatie turbo , pentru toate modele de turbosuflante , toate marcile aut. Clientii care doresc sa se ocupe singuri cu reparatii turbo pot achizitiona de la noi. Toate piesele sunt originale, noi,(nu reconditionate) . Garrett , incepand de la 1€. Model: Passat, Golf, Bora, Sharan.


Aici puteti gasi Ansamblu Central Turbosuflanta ( kit reparatie ) pentru masina dumneavoastra. Marca de turbosuflanta : GARRETT. Cod motor: BMP, BRE, BLB, BRE,.


Oferim servicii de reparatii si reconditionari turbosuflante pentru autoturisme,. TDI, KIT REPARATIE TURBOSUFLANTA 1. PRETURI MICI, ORICE PIESA DE TURBINA GARRETT , PIESE NOI. Reparatii Turbine Reconditionari Turbine. Am disponibile pentru orice turbina GTGTGTGTGGTGTGT22. Kit turbo turbina turbosuflanta Renault Clio 1. OEM in procesul de reconditionare.


Nu stiu de ce dar traiesc cu impresia ca toate sunt reconditionate cu kit -uri din China. Le faci la Euroest Turbo Center care uneori dau si rasol. Roata compresoate pentru turbina GARRETT Roata compresoate pentru turbina Borg. RAR in reparatia turbosuflantelor, care utilizeaza numai kit -uri originale in procesul de reconditionare. Cauti o turbosuflanta de calitate?


Turbina Dacia Logan Diesel (model dci):. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare