luni, 12 octombrie 2015

Caseta directie kia ceed

Cele mai bune prețuri la piese de schimb de înaltă calitate, reduceri. Principalii reprezentanți ai multor producători de . Piese - Accesorii Autoturisme. Observ de ceva timp un zgomot in volan sau caseta directie desi am.


Caseta directie kia ceed

Caseta directie pentru orice model KIA Ceed 1. Poti plati in rate fara dobanda. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Pretul afisat pentru acest. Bucsa reparatie pentru caseta mecanica de Kia Ceed cu ax cremalier de mm. Produsul este nou, insotit de certificat de garantie conform legislatiei in vigoare. Vand piese KIA CEE livrare in Bucuresti si in tara.


Contactati-ne pentru pret caseta directie KIA CEED ! Suport, caseta directie KIA CEED SW (ED) 1. Comanda AICI si ai calitate garantata! FEBEST, Cod: HYAB-EDSG-KIT. Mod de operare, hidraulic.


Echipament vehicul, pentru vehicule cu directie Servotronic. Vand caseta directie KIA CEED Sunt recoditonate in Germania la unul dintre cele patru centre din Europa care sunt autorizate pentru operatiuni de acest gen . Parc Auto situat in Bucuresti. Bogdanel descrie caseta de directie. Filet exterior (mm), M10x25. Tip legatura, brat longitudinal.


Crdi Motor Diesel Kw 09. Reparatii casete de directie electrice si pompe electro-hidraulice. Daca simti defectiuni in functionarea sistemului de directie sau consideri ca este nevoie de inlocuirea casetei de directie , vino cu masina la Revizie Auto Service . Cumpara produse din categoria Suspensie Directie Hyundai-piese. Amortizor fata dreapta Hyundai i3 KIA CEED.


Vand casete directie si pompe servodirectie pentru kia carnival, kia sorento. Piesa reconditionata cu kit nou, import germania garantie an. Mentionez ca toate cele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare