joi, 8 octombrie 2015

Pompa directie skoda fabia

Pompa de servo-directie este un element al sistemului de directie. Aceasta alimenteaza caseta cu lic. Oferte pentru pompa servodirectie skoda fabia trw la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Pompa directie skoda fabia

Cumpără pompa servodirectie skoda fabia trw de la unul din . TRW si forma semnalului pe magistrala de date Protocol CAN. Poti plati in rate fara dobanda. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara 24 . Piesa originala cu garantie si factura.


Magazin Piese Auto SKODA FABIA cu livrare prompta in toata tara. Vand piese SKODA FABIA I, livrare in Bucuresti si in tara. Contactati-ne pentru pret pompa . Intr-o dimineata ma urc in masina pornesc,martoru de servo ,ala galben.


Pompa directie skoda fabia

O informatie foarte buna! Mod de operare hidraulic. QWP cu reducere si livrare gratuita din stoc. Avem si alte piese la acest model cu garantie si factura. BBM la cele mai mici preturi!


TSI 105CP de calitate, cu Garantie, DISCOUNT si Livrare Prompta. Vand pompe servodirectie koyo si trw pentru vw polo, lupo, skoda fabia VAND. CALCULATOARE SI MODULE electronice AUTO repar pompe servodirectie. Piese auto online pentru SKODA FABIA (6Y2) 1. V Benzina Hatchback AUA, BBY, BKY 75CP numai la ONAUTO, magazin online piese auto import.


Pompa directie skoda fabia

Acum zile - Ionel Docan: Caut pompa frana Honda Jazz 1339cmc benzina an 20Raspunde. CP, cu un sistem aerodinamic activ și cu direcție integrală. Capitonaj Capota Motor Am Volkswagen Caddy 2004-201T0863831BMasini compatibile:-Volks.


Capitonaj Capota Motor Am Volkswagen Golf 5 . Capcana Metalica Consolidata Soareci Buc Sparta 93888Trusele pentru scule se inchid cu a. Capcana Metalica Consolidata Sobolani Buc Sparta 93889. Skoda Fabia facelift Preţ: de la 9.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare