vineri, 11 decembrie 2015

Caseta directie fiat punto 2001

Piese - Accesorii Autoturisme. Caseta de direcție Fiat Punto 1. CASETA DIRECTIE FIAT PUNTO , 1. Bucsa caseta de directie mecanica FIAT GRANDE PUNTO U. Bucsa reparatie pentru caseta mecanica de FIAT GRANDE PUNTO U. Da, e motorasu de la coloana de directie in printzip. Set reparatie, caseta directie pentru FIAT Punto I Hatchback (176) 1. Prezentare Fiat grande punto 1. Please watch: AM CUMPARAT UN BMW.


Avem si alte piese din dezmembrari pentru Fiat Punto. Reparam casete directie FIAT cu piese de schimb de calitate. Contactati-ne pentru reparatii.


Vezi aici autoturisme de vânzare pentru amortizoare fiat punto , cu prețuri. Calculator servo directie. Reparatii casete de directie electrice si pompe electro-hidraulice Reparatii. Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Avantajele la cea electrica e ca poate fi asistata variabil, nu mai ai o caseta de directie.


Această piesă face parte din sistemul de direcţie al unui vehicul, făcând legătura între casetă de direcţie a maşinii şi capul de bară pivotant. Poti plati in rate fara dobanda. Directie si suspensie pentru fiat doblo de la cei mai renumiti producatori. Va oferim o gama larga de.


Burduf caseta directie pentru Audi A( BB) Seat Exeo Exeo ST Topran Germania. Producatori, distribuitori, furnizori - capota Facelift fiat punto (188), plan. Service efectuat numai in reteaua fiat auto rulate bucuresti gara. Vand piese de fiat punto 1. Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism.


A venit un mecanic si i-a facut diagnoza? Direct din stoc, caseta direcție Nissan Navara reconditionata cu piese originale. Schimbat distributie FIAT. Avem pe stoc caseta direcție pentru Fiat Punto reparata cu piese noi, . Dezmembrez bmw eelci facelift motor cutie caseta directie. Calitate la Preturi Mici.


Consultanta la Achizitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare