miercuri, 23 decembrie 2015

Coloana directie bmw e60

Coloana directie BMW Seria Ede vânzare. Vand coloana directie bmw emodel cu start stop din fabrica. Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti. Piese - Accesorii Autoturisme.


Avem toata gama de piese pentru acest model de masina Compatibil cu: BMW Seria E60 . Facem tot posibilul pentru ca acesta să reapară în. Pe coloana de directie , pe ax mai exact se afla o bucsa care de la gropi se. Ax coloana directie bmw eebmw 520d 525d 530 2ron. Uzura componentelor coloanei volanului (culisanta, cruci cardanice), Uzura mecanica intre dintii.


Poti plati in rate fara dobanda. Piesa originala din dezmembrari. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de . Apelati cu incredere la serviciul nostru de Reparatie caseta directie BMW Eindiferent de model si de anul de fabricatie si puteti beneficia inclusiv de . Convenabil serviciu de căutare pentru anunțuri de . Cumpara Bieleta De Directie Bmw Seria E60. Calitate la Preturi Mici. ESENŢIAL Casetele de directie se readuc la stadiul de nou Reparatia.


BMW E– 9lei cu garantie luni (cu demontare de pe masina inclusa) . Se aude un zgomot ciudat de la coloana de directie si imi apare un. Indiferent de felul casetei de directie de pe masina ta, simptomele in cazul unei casete defecte sunt aceleasi:. Coloane directie pentru orice model BMW Seria ETouring 5tds (105KW Articulatie, coloana de directie BMW Seria ETouring (E34) 5tds . Dezmembrez Bmw emodel 5, motor 2. Descriere generală catalog piese de schimb pentru BMW Sedan ( E) 520d 2. Rezultatele căutării pentru Bieleta directie buldoexcavator Caterpillar 4D B C printre.


Vând BMW E, 525D 1cai. Salutare totul este functional,memorii scaune stanga dreapta incalzire functionala iar coloana de volan am pus electrica pentru reglaj si . Vand plansa bord cu airbag pasager, caseta directie , coloana volan, pedalier pt rover. De cand am cumparat masina ( chiar si cand o testam ) am auzit un zgomot ciudat la viraje.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare