marți, 8 decembrie 2015

Vulcanizare non stop targoviste

Gerimpex Targoviste - service roti si vulcanizare , echilibrare roti, montaj. Service Auto Non Stop în Targoviste OLX. Nu am inventat noi roata, dar stim absolut totul. Magazin Cu Accesorii Auto în Targoviste. Calea București 8 Targoviste.


Apelează acumIndicații de orientareWhatsAppTrimite-ne un . Orice tip de servicii, Anvelope- vulcanizare , Caroserie, Diagnoză, Electricitate Auto, Leasing, Linie. Listare: ABC, Vizualizare. Ateliere: Dâmboviţa, Targoviste. SC AUTO- STOP SRL din Targoviste te asteapta cu numeroase servicii auto profesionale pentru turisme.


Vezi aici care sunt acestea si alte detalii. Dambovita, Aninoasa, Aleea Sinaia nr. Depozitul de Roti asigura servicii de vulcanizare si reparatii jante, cu echipament performant si personal calificat, la sediul de pe soseaua Bucuresti- Targoviste. Inainte de a lăsa autoturismul intr-o vulcanizare , asiguraţi-vă că aceasta.


Vineri, Bursa Locurilor de Muncă pentru studenți, la Târgoviște. Lipsesc: non ‎ stop Locuri de muncă: Personal-vulcanizare Județul Dâmboviţa - Martie. Căută-ți locul de muncă: Personal- vulcanizare în Județul Dâmboviţa.


Societate comerciala din Targoviste angajez mecanic auto si vulcanizator cu sau fara . Bucuresti asiguram montarea,echilibrarea si presiunea cu azot pentru toate anvelopele . Domeniul de activitate: Transporturi rutiere de marfă . Ideea inedită de a deschide o vulcanizare non - stop le-a aparţinut fraţilor Sorin şi Marian Cocoloş, care, în urmă cu două luni, au inaugurat . O gama variata de jante auto, anvelope de vara, iarna, all season si accesorii tuning. Promotii si oferte ca sa fii multumit! NON STOP tractari auto in Pitesti.


Aceasta oferta apartine companiei GALAXY IMOB TARGOVISTE. OFERIM SERVICE DE VULCANIZARE , TRACTARI NON STOP ( LEI KM), SERVICE AUTO 24/LA PRETURI FARA CONCURENTA. Targoviste , Gaesti ne puteti contacta NON - STOP pentru servicii de tractari auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare