luni, 14 decembrie 2015

Compresor clima matiz

Chevrolet Spark Daewoo Matiz , compresor ac cu garantie din dezmembrari. Compresor AC clima Daewoo Matiz. Oferte pentru compresor ac matiz la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără compresor ac matiz de la unul din magazinele noastre. Cele mai bune prețuri la piese de schimb de înaltă calitate, reduceri.


Compresor clima matiz

Va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate cu o informatie. Promo Garantia de livrare. Cumpara compresor AC Daewoo Matiz 1. Intra pe Radiatoare Oradea si vezi oferta completa. Benzina, caroserie Hatchback. De vanzare compresor ac . Tutoriale Auto Dan Okialbastrii.


Manufacturer, Vehicle, Model, Engine_code, Date. Livrare Piese in toata tara! Retapitare Plafoane si Detailing Interior. DAEWOO, MATIZ (KLYA) (98-), 0. Non -Governmental Organization (NGO). Iti oferim servicii de reparatie compresor AC auto, inlocuire, pentru orice tip de autoturism.


Compresor clima matiz

Vand compresor ac daewoo matiz benzina din din dezmembrari, dezmembrez daewoo matiz din. Disc ambeiaj magnetic compresor clima. Bobina ambreiaj compresor. Cupla magnetica climatizare.


Poti plati in rate fara dobanda. De asemenea pe stoc puteti gasi, anexe motor, cutii. Ca mai scapa ulei si dupa compresor si ca separatorul de ulei oricat de. Publique anuncios sobre compresor daewoo matiz gratis.


Diesel cu 1CP, viteze, tempomat, clima AC. Mi-a zis taicameu ca lui la Matiz ii baga caldura daca porneste si AC-ul. Cand pornesc AC-ul si aud si compresorul ca pleaca, baga fara probleme cald. Aveti idee: pornesc clima (pe rece), o ia ventilatorul de la radiator la . Pret per bucata(RON):, 3Ron. Descubre la mejor forma de comprar online.


Uleiul de compresor lubrifiază şi răcește piesele mobile ale compresorului. Pelicula de ulei protejează, de asemenea, garniturile din cauciuc. O durată lungă de viață a unui compresor este garantată numai în cazul în care a fost folosită cantitatea corectă de ulei așa cum este recomandat de DENSO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare