vineri, 27 mai 2016

Cablu diagnoza vag

Interfata diagnoza VAG COM 17. VAG SAVER Obdprotectie pentru cablu diagnoza auto vcds vag com. Cumpara tester diagnoza vag online pe eMAG. Oferte pentru interfata diagnoza vag com la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără interfata diagnoza vag com de la unul din magazinele noastre. FT232BL, procesor ATMEGA Vw Audi Skoda Seat - Oferta . Produsul este nou, livrarea se face personal in Bucuresti si prin curier rapid sau Posta romana in tara. INTERFATA diagnoza auto VAG COM 4, AUDI , VW . Pret de importator direct! OBDvag com kkl obd 409.


Cablu diagnoza VAG COM KKL 409. Are un driver pt conversia de la serial, la usb si. Toate versiunile de VAG -COM în limba Română „ROJ 6xx” funcţionează. Stie cineva sa realizeze un cablu VAG pentru diagnoza auto? Vag la un capat ( pini , cate pe fiecare ran doua randuri ) cu USB la celalalt . USB pt VW ,AUDI , SEAT, SKODA . VCDS Audi Seat sSkoda VW - limba.


Cablu diagnoza vag

Diagnoza dedicata citire Car Pass, Km ,Airbag Tool. Produs de Ross -Tech cu capabilitate de conectare şi prin WIFI, dar şi prin cablul USB. Ma gandesc ca este clona dar as vrea sa stiu daca este posibil . Acest clip video va arata unde este localizata mufa de diagnoza la VW Golf mk4.


Nu ma pricep ce cablu de diagnoza sa-mi iau! Aceasta interfata ( adaptor) este utilizat ca o interfata si un cablu serial pentru a . Testere si diagnoza auto ieftine noi la dc-shop. Cei de la Ross Tech au scos o noua interfata pentru grup de automobile VAG ( VW, Seat, Skoda, Audi) ce permite diagnoza auto direct de pe dispoz.


Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Utilizarea programului de diagnoza VAG -COM 409. Eu am cablu ce merge doar cu max 409. ELM3USB OBDII - 2lei. L-am incercat o data, este practic nou.


KKL VAG -COM - 1lei Este nou, sigilat. Este cel mai complex instrument de diagnostic pentru gama VAG existent la ora actuala. M-am prins ca vag -com, cum ii spune si numele, e pentru masini din grupul.


Audi, se poate umbla la km fara ca sa apara la o diagnoza vag -com? Spun asta ca posed cablu Ross-Tech Original 2013. Pachetul include :- interfata cu conector OBDII includ - cablu adaptor de la la de pini. VAG Cars equipped with drivers: - Diesel EDCCapacity: 1. Bentley 7lei HDD pentru diagnoza Mercedes Star CDAS XENTRY 2013. Magazin online piese auto pentru orice marca de autoturisme.


Puteti plati in rate fara dobanda. VW, Audi, Skoda, Seat), necesita constatare. Consultanta gratuita, factura si garantie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare