luni, 30 martie 2015

Burduf planetara logan stanga

Cumpără burduf planetara stanga logan de la unul din magazinele. Ansamblu burduf articulatie planetara RENAULT LOGAN I combi. Produs Original Dacia-Renault.


Burduf planetara logan stanga

Burduf planetara fata la cutie stanga Logan 1. Cumpara burduf planetara logan online pe eMAG. Fatal error: Theme CSS could not load after sec. Piese - Accesorii Autoturisme. Contine coliere metalice pentru fixare si etansare, nu contine unsoare;. Grija mare la acest burduf , eu l-am schimbat mai mult preventiv.


Cine stie cum se schimba burduful de planetara ? Partea montare, Axa fata stanga. Sau chinuit putin pana au dat planetara jos ca era intzepenita. Celelalte trei cred ca merg mai mult ca sigur de Megane Logan , Supernova, . Acordam garantie pieselor livrate. Dupa o inlocuire de burduf la planetara , executata de mantuiala de un ,,meserias ,, a inceput sa bata destul de rau la viraj stanga. Planetara Stanga Logan 1. Piulita de la planetara se desface la o vulcanizare cu cheia pneumatica Eu am scimbat burduf planetara stanga la Logan 1. Calitate la Preturi Mici.


Transport Gratuit RON100+.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare