miercuri, 18 martie 2015

Pompa injectie land rover freelander

Pompa de motorina este pompa electrica ce lucreaza sub presiune. De obicei, pompa este situata in re. Piesa este in stare perfecta de functionare. Piese - Accesorii Autoturisme.


Pompa injectie land rover freelander

Diesel, kw, caroserie Off-road. Puteti ridica piesa de la sediul . Poti plati in rate fara dobanda. Vezi cu ce model se potriveste.


Aici nu e vorba de pompa de injectie ci de pompa de inalta presiune BOSCH si e totul . Pentru demontarea pompei de injectie de la urmatoarele motoare: Landrover Freelander (Td4) . Motor BMW Cod Cutie viteze manuala . Convenabil serviciu de căutare pentru anunțuri de . Pentru a scoate schimba inlocui pompa de motorina la un VW Golf TDI nu aveti nevoie de foarte. TD4x160CP piese masina noi piese auto noi - cele mai mici . Pompă de înaltă presiune Iveco Daily 2. 1și 1CP, 04450103. LAND ROVER FREELANDER (LF_, FA_) 2. Luam un injector si-l punem pe o conducta legata la pompa de injectie.


Blocator pompa injectie BMW Common Rail - TS0001768-KLG. ECU from a 2001-2/20330i/330ci/330xi. Land Rover Freelander (TD TD6).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare