marți, 17 martie 2015

Caseta directie seat alhambra

Lista companiilor din Moldova ce se ocupa cu vanzarea instalatiilor pentru spalatorii auto cu adrese, numere de telefon si orele de lucru. Raul Sestraș a pornit de la o spălătorie auto pe care a dezvoltat-o ulterior cu utilaje pentru o spălătorie de covoare. Antreprenorul susține că . Inaltime de spalare (mm) 28Inaltimea instalatiei (mm) . Viitorul spalatoriilor auto pare sa fie sistemul self-service. S-a deschis cea mai modernă spălătorie auto din Buzău (FOTO).


Aparat de spalat cu presiune Karcher K Car Home T1EU, 16W, 1bar , 3l/h + Detergent terase si curti + Detergent auto. Aproape inexistente in anii de dinainte de 199 spalatoriile auto au luat. Echipament de spalare auto in regim self service – eficienta, rentabilitate, inovatie.


Auto rulate leasing: vesti bune din industria masinilor second hand. Aspiratoare fara auto-curatare a filtrului Aspiratoare cu auto-curatare a filtrului. Instalatii de reciclare a apei, pentru spalatorii auto Curatitoare de PIESE . A se va deschide Spălătoria Auto Automată Non-Stop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare