miercuri, 11 martie 2015

Kit distributie opel astra g 1 7 dti 2001

Kit distributie opel astra g 1 7 dti 2001

Spray pentru igienizarea instalatiei de aer conditionat: lei TVA inclus. Excelente calitati de igienizare a instalatiilor de climatizare auto ;. Spray aer conditionat de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Clean Air Black + odorizant auto Wunderbaum cadou!


Kit distributie opel astra g 1 7 dti 2001

Produs de o calitate ridicată indicat pentru curătarea si igienizarea tuburilor de aer ale instalatiilor de climă auto , microbuze si camioane. Poate ma sfatuiti si unde pot achizitiona acel spray si cum se numeste. Bacau Incearca la magazinele mai mari de piese auto. Te rog mai spune-mi ceva, acolo ziceai ca nu trebuie pornita clima dupa.


Cel mai important eveniment al industriei auto aftermarket din România. COîn cutii de aerosol și. Spray -ul este prevazut cu o duza care permite un jet cu o latime mare de . BADI Loctite Hygiene Spray - Curatare aer conditionat - 150ml - Spray.


Kit distributie opel astra g 1 7 dti 2001

Acasa :: Adezivi si blocatori Loctite :: Produse auto :: Loctite Hygiene Spray. Meisterteile autocolant auto. Cap de schimb scula debravurare furtun clima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare