luni, 16 martie 2015

Radiator clima opel astra g

Radiator clima opel astra g

Radiator clima AC Opel Astra G de vânzare. V (F69) 1CP în mod convenabil de la AUTODOC. Livrare rapidă și prețuri. Oferim un sortiment larg de Astra G . Piese - Accesorii Autoturisme.


Radiator clima opel astra g

Poti plati in rate fara dobanda. AUTO opel astra g VOLAN : STANGA -piesa este originala provine de pe vehicul nerulat in tara . Cumpara radiator clima opel astra online pe eMAG. Pentru orice nelamurire,intrebare sau comanda . Intra pe site si cumpara cu . OPEL ASTRA G limuzina (F69_) (Y DT) 1. DTI 16V, RADIATOR AER CONDITIONAT TBR . Unde gasesc si eu magazin cu radiatoare Opel Astra G benzina? Targu Secuiesc Covasna Telefon validat. Dezmembram Opel Astra G , 1. Salutare, Am si eu eterna problema pe care toti posesorii de Astra G. Ai la acel radiator un capacel de plastic pe care il desurubezi si apesi.


Astra crapa radiatorul de AC situat langa cel de apa, . Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Inlocuire radiator climă (condensator) – cu demontare bară față - se adauga incarcare cu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare