miercuri, 4 noiembrie 2015

Aditiv diesel liqui moly

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Transport gratuit pentru comenzi peste 2lei pentru clienti . Tratamentul pentru sistemele diesel este o combinaţie de compuşi pentru imbunatăţirea lubrifierii şi a curăţirii. De aceea acest produs a fost formulat special ca . Cu ajutorul ghidului Clovis. Se adauga rezervorului inainte de alimentare. Liqui Moly pentru protectia masinii tale.


O doza de 3ml fiind suficienta pentru max. Despre aditivi in combustibil. Liqui moly Diesel Spulung How well the diesel. OMV MaxxMotion Diesel in comparat.


Curata depunerile de pe duzele injectoarelor si din camera de combustie. Elimina zgomotul motorului si ofera un mers uniform datorita . Oferte pentru liqui moly aditiv motorina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără liqui moly aditiv motorina de la unul din magazinele noastre. In schimb, nu am folosit niciodata aditivi pt combustibil. Curata cu precizie componentele de motor, cum ar fi injectoarele si pompa de înalta presiune, de depunerile care . Prin urmare, mulți conducători auto adaogă aditivi speciali în combustibili.


Aditiv diesel liqui moly

Reduceri, promotii, oferte speciale la Accesorii auto pe ShopMania. Aditiv diesel curatat inj. ADITIV DIESEL LIQUI MOLY 300ML. El corespunde motoarelor de.


Mai bine gasesti un tip de aditiv care trebuie turnat in motorina. Curăță întregul sistem de alimentare cu combustibil. Combustie economică, cu degajare redusă de gaze arse. INJECTIE DIESEL - PROFI 5ML.


Aditiv diesel liqui moly

Sa adaug astfel de aditivi in motorina daca corectiile pe doua injectoare sunt 0. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. Pro-Line diesel posebna zaštita je vrlo učinkovit dodatak koji smanjuje količinu stvorenog ugljika i produžava vijek trajanja diesel čestičnih filtera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare