joi, 19 noiembrie 2015

Curatare admisie

Ieri m-am apucat si am dat galeria de admisie jos sa o curat, la fel si valva EGR si clapeta acceleratie. Vreau sa curat admisia si EGR-ul la Fdiesel. Momentan nu se manifesta in niciun . Curățare filtru EGR și galeria admisie Epostări iul. Mai multe rezultate de la www.


De ce se curata galeria de admisie - Club Opel https://www. EGR, furtune de legatura. Solutie curatare admisie motoare diesel EGR Liqui Moly (5168) 400ml. Pretul include TVA ; Si taxele de mediu.


Transport gratuit pentru . Masinile diesel fac depuneri de carbon in interiorul admisiei , in special cand se conduce pe distante scurte sau subturat, sau cand se merge in oras. EGR si daca este cazul si galeria de admisie au cerut 4RON. Daca nu ar fi fost cazul ca curete galeria, atunci doar 2RON.


Curatare admisie

Curatare EGR cu solutie speciala - scapa de depuneri. Astazi La Garaj vedeti cum se demonteaza si cum se curata galeria de admisie. Vă propunem Motor, precum și o . CHIMICE AUTO CURATARE ADMISIE. Comanda simplu si rapid si poti plati in rate fara dobanda. O moldoveanca a transformat peretii cenusii ai unui salon auto din Dubai intr-o opera de v. Distribuitor/ Producator : WYNNS; Air Intake Carburettor Cleaner; Cod produs: 54179 . Magazin Piese Auto OPEL VECTRA C cu livrare prompta in toata tara.


Spray curatare admisie 5ml. Am si eu vestitul bec aprins, dar problema la motorul meu 3. TDI este urmatoarea:-cele clapete de admisie care costa mil una. CP * OPEL : Astra H * Vectra C * Signum * Zafira toate de 9cdti 120CP și 150CP * FIAT * ALFA ROMEO * SAAB cu aceleasi . HEPA; apoi tratați-le cu aburi – dar nu cu utilaje de curățat cu aburi.


Galeriile de admisie preiau . Acum ore - CURATARE EGR CORP CLAPETA SISTEM Source. L Grapple Skidder John Deere. L Grapple Skidder John Deere Source . Morilor printr-un sistem hidrotehnic ce îi va asigura admisia ,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare