miercuri, 18 noiembrie 2015

Pompa injectie opel astra g 1 7 dti pret

Oferte pentru pompa injectie astra 1. Cumpără pompa injectie opel astra g 1. Calculator EDU pompa injectie ISUZU 1. DTI calculator pompa injecție isuzu . Vand EDU calculator pompa injectie opel 1. Pretul afisat in anunt este fictiv! Piesa este originala in stare buna. Electrovalva pompa injectie - motoare 1. Produsele aflate in promotie sau la pret special, se vand in limita stocului disponibil . Y17DT, Y17DTL si Y17DIT).


Cu acest articol deschidem sectiunea de. Curge senzorul de debit de pe pompa de injectie si masina pierde combustibil pe acolo. Releu, pompa combustibil și multe alte. OPEL ASTRA G combi ( F35_) 1. Se vinde cu calculatorul defect la schimb. Principala problema a acestor pompe de injectie Bosch VPce echipeaza motoarele de 2. Reparatii electronice si adaptari din dezmembrari auto gama OPEL.


Am dus-o la service, mi-a dat pompa jos de pe motor foarte . Opel Astra H - in stare foarte buna de functionare. Spre deosebire de motoarele Opel de 2. Preturi incepand cu 1lei in functie de natura defectului, conditii, garantie, etc. Dambovita Moreni - an de fabricatie , - Detalii anunt cu pret 1RON.


Pret : 9Lei Livrare in orice localitate cu Fan Courier! Pompa apa sistem curatire parbriz. DTI in perfecta stare de functionare, pret 4lei -Fac schimb cu . Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru pompa injectie opel astra. Pret 5ron cu calculator la schimb.


Producator: BOSCH PRET CU BATERIA VECHE LA SCHIMB, Buc, 305. REGULATOR PRESIUNE POMPA INJECTIE ASTRA H ASTRA J CORSA D MERIVA A . Dezmembrari pentru autovehicule si utilitare pompa injectie 1. Diferenţa de preţ li se pare interesantă unora, care consideră că pot pune în. Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto!


Pompa injectie opel astra g 1 7 dti pret

Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare