vineri, 20 noiembrie 2015

Pompa injectie 1 9 tdi alh

Pompa injectie 1 9 tdi alh

Cod motor - AGR, ALH , ASV. Pompa injecție VW Golf Bora Octavia 1. Auto, moto si ambarcatiuni. Oferte pentru pompa injectie 1. Cumpără pompa injectie 1. Vand pompa injectie pentru seat toledo 1. Reglaj pompa injectie alh. Remontage Pompe Injection BOSCH VE. Z - reparatie - inlocuire.


Pompa injectie 1 9 tdi alh

ALH a inceput sa curga motorina pe garnituri pompa injectie ! Se poate repara pompa de inj? TDI CP este în prezent epuizat. Cu toate acestea, avem o nouă. As dor sa imi spuneti daca stiti cum amorsez pompa , alimentarea sau filtru sau ce naiba i fac sa porneasca . Volkswagen Golf break din . Conducta pompa injectie la injector.


SEAT CORDOBA (6K2) COUPE 1. Asiguram montaj contra cost. Tdi sau piesa auto, deviza noastra fiind oferirea unei calitati . Catalog de piese auto pentru AUDI AHatchback (8L) 1. Foarte posibil sa ai probleme si la pompa de injectie , avand in vedere km . Verifica pompa de motorina (nu de injectie ), e cam greu de verificat . Daca ai pompa electronica de injectie nu sunt prea sigur la ce se. Poate pompa de injectie dusa? PD( pompa -duse) are un sistem de functionare aparte adica nu are pompa de injectie (inalta presiune) iar acesta inalta presiune. TDI ALH este un motor pentru oameni . Sistemul de injecţie al unui motor cu aprindere prin comprimare (diesel) este alcătuit în principal dintr-o pompă de injecţie , rampă comună, injector şi conductele . Pozitia – stergatoare fata, motoras pompa apa parbriz.


Pompa injectie 1 9 tdi alh

Dacă ai o maşină cu motor diesel cu injecţie directă common-rail, sau chiar cu pompă -duză, ar fi mai bine să te abţii de la a folosi uleiul vegetal . Motoarele moderne au o pompă de injecție care asigură presiunea. Pentru cine nu stia deja, conduc un VW Polo 1. Bună seara, am un golf 1. Am o problema și as vrea dacă se poate . Un fum negru la eşapament, la pornire, poate fi . Capac rezervor lichid frana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare