marți, 3 noiembrie 2015

Colant auto gri mat

Colant auto gri mat

Folie colant auto CARBON 3D auriu GOL gri inchis,alb,negru, cameleon. Auto colant negru mat argintiu mat , negru alb lucios oracal original. Autocolant pentru decorare auto culoare mata.


CROM MAT ALBASTRU INCHIS. Cumpara autocolant auto online pe eMAG. Puteti achizitiona de la noi autocolant mat sau lucios, diverse culori, pe care puteti sa-l folositi pentru a colanta.


Pentru preturi contactati-ne. Anul acesta se poarta alb perlat, culori cameleon, negru mat. AutoturisBMW seria FFolia aplicata: - Gri metalizat mat.


Daca doresti sa iesi in evidenta alege intre, galben “heat wave” sau “blue aluminium”. Are tehnologie de eliminare a bulelor de aer. Aceste folii sunt cele mai potrivite pentru colantari auto.


O gama larga de folii mate sunt disponibile ca de exemplu mat metalic. Problema este ca vreau sa schimb culoarea din verde in gri mat ,si nu. Daca as colanta toata masina neagra imi trebuie omologare RAR ca . Prefer sa muncesc eu zile si o fac eu. GRI MAT ea avand acum GRI LUCIOS.


Colant auto gri mat

In aceasta imagine sunt prezentate pe rand elementele de . Servicii de print autocolant cu eco solvent la rezolutie 14dpi, decupare. Cauti urgent un autocolant de calitate? Unique smile ,CLS gri mat metalizat. Sdesign in iasi (firma care se ocupa si cu colantari auto ), folie de 70microni, . Folie autocolant ORACAL - GRI Inchis 073. In plus, va oferim si Sticker Auto cameleon, premium, camuflaj si multe altele.


Spune-mi un pret pentru colantare integrala a unui vectra bcu o culoare gri mat si pretul separat pentru reconditionarea jantelor pe 17(bucati)Indreptat . BRUSHED GRI INCHIS incepand de la 30. Produs: autocolant aspect candy perlat. Premium Structure Cast - Folie Cast, cu structura 3D.


Folii colorate pentru colantare auto. Audi Agri cromat satinat, BMW.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare