vineri, 6 noiembrie 2015

Curatare injectoare diesel liqui moly

Curatare injectoare diesel liqui moly

Componentele de inalta precizie, cum ar fi injectoarele si pompa de inalta presiune sunt . Elimina zgomotul motorului si ofera un mers uniform datorita . Aditiv curatat injectoare diesel. Acest videoclip reprezinta o ilustrare schematică intr-un ecran divizat. Aveti nevoie de un recipient de. Asta este valabil pentru orice aditiv tip injector cleaner, benzina sau.


Curatare injectoare diesel liqui moly

Curatare injectoare cu aparat specific. Sunt disponibile compozitii cu agenti de curatare , ce desfunda injectoarele ,. Atunci cand nu stii cum si de unde sa alegi cel mai bun aditiv pentru motorina de curatat injectoare , ar fi o idee buna sa consulti ghidul de pe Clovis. Solutia de curatare a injectoarelor este o combinatie de substante active cu o actiune deosebita de curatare si de protectie a tuturor sistemelor de injectie a. Preturi liqui moly aditiv curatat injectoare - Lista cu rezultate pentru liqui moly aditiv curatat injectoare.


Soluţia de curăţare a injectoarelor este o combinaţie de substanţe active cu o acţiune deosebită de curăţare şi de protecţie a tuturor sistemelor de injecţie a . Transport gratuit pentru orice comanda peste 3lei. Ai probleme cu injectoarele de vrei sa bagi asa ceva in motor ? Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Cumpara Wyness solutie de curatat injectoare sau te duci la bosch sa iti.


Curatare injectoare diesel liqui moly

Salut , liqui moly diesel purge sau spulung,a folosit cineva dintre voi . Ea diminueaza eliminarea funinginii din motoarele Diesel prin accelerarea. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Uleiuri si aditivi auto pe site. CURATATOR INJECTOARE DIESEL. Iulius Service Auto Constanta curata injectoare benzina cu ultrasunete si testeaza. Testam pe computer, prin diagnoza pe laptop, . Liqui Moly super diesel additiv.


LIQUI - MOLY injector de curățare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare