vineri, 15 ianuarie 2016

Compresor aer conditionat peugeot 407

Compresor AC Peugeot 4de vânzare. Cele mai bune prețuri la piese de schimb de înaltă calitate, reduceri. Turbina turbo turbosuflanta , alternator , compresor AC Peugeot 4. LUCAS ELECTRICAL - ACP426. Azi am fost din nou la un specialist in aer conditionat si mi-a incarcat din nou. Cand clima e pe auto compresorul trebuie sa functioneze chiar daca.


Poti plati in rate fara dobanda. Tinut sub presiune, demontat cu zile in urma. De asemenea, orice piesa peugeot 407. Comanda compresoare pentru aer conditionat si le primesti prin CURIER . HDi 11 KW si puteti face comenzi . PEUGEOT 4Comutator presiune, aer conditionat video despre reparația automobilului. COMPRESOR AC PENTRU PEUGEOT 4, 1. Piesa este originala, din dezmembrari, in stare perfecta de functionare.


Pentru mai multe informatii, . Dezmembram orice model Peugeot: Peugeot 20 Peugeot 30 Peugeot 30 Peugeot 40 Peugeot 4, Peugeot Partner. Calitate la Preturi Mici. RHR , panorama , navigatie MARE ,cu harta Romaniei , cutie . Se aprindea becul AC dar nu cupla compresorul. Livrare rapida si gratuită în . Am masurat la mufa de la compresor R= 0. Verificarea instalatiei de AC se face cu proba de vacuum apoi daca este ok se face . AC Opel Astra H - How to replace AC compressor - part - Duration: 10:13.


Sunt in mare tipuri de compresoare de ac dupa modul de actionare (cu bobina/ ambreaj electro-magnetic sau cu ventil). Vand piese PEUGEOT 4- livrare in Bucuresti si in tara. Instalatia de aer conditionat a masinii este foarte importanta pentru confortul. AC nu mai porneste; temperatura aerului nu este . Vand compresor aer conditionat peugeot 42. Trimit in toata tara prin curierat cu livrare in 24h si plata ramburs.


Asa cum spune si tutorialul, este vorba de repararea unei bobine de la un compresor de aer conditionat Sanden la o masina Opel Astra . Webasto Peugeot 420din dezmembrari. Inlocuit filtru aer - fara demontare accesorii motor, 15. HT (2HDi) UHZ (7HDi).


Fiabil, puternic, economic. Daikin Scroll R407C , 400V , Hz, 6HP,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare