marți, 26 ianuarie 2016

Pompa servo bmw e90

Aceasta alimenteaza caseta cu lic. Oferte pentru pompa servodirectie bmw ela preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără pompa servodirectie bmw ede la unul din magazinele.


Pompa servo bmw e90

Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Selecție largă de mărci și prețuri mici. Poti plati in rate fara dobanda.


Piesa provine din dezmembrari, este in stare perfecta de functionare,oferim garantie luni pentru fiecare comanda. Orice piesa second-hand este testata si . Zgomot servodirectie bmw e320d. Unsubscribe from Andrei ? Volanul merge greu deoarece pompa de servodirectie nu asigură decât de bari din cei 1- 120.


Pompa servo bmw e90

Se prezinta in stare buna, era functionala pe masina! De mai mult de luni pompa servo bazaie incontinuu. Merge normal insa bazaie cand fac stanga dreapta. Daca cumpar un lichid de genul are . Vindem pompa servodirectie bmw em pachet:- an fabricatie 2006;- motorizare 2. Piesa este in stare buna, provine de pe masina cu km putini . Dupa ce merg cam min se aude un bazait in zona pompei de servo de cate ori dau de volan sg.


Stoc epuizat la 21-07-201 pret 34Lei pe Okazii. Rezervor ulei servodirectie LEMFORDER . Uleiul sistemului de servodirectie nu face exceptie! BMW ( E) Pe Raoauto. Ca veni vorba de lichid de servo. Dezmembrez bmw e\320d\2006\trepte.


Pompa servo bmw e90

Servo directia unei masini este format din mai multe componente: pompa servodirectie , caseta de directie, cap bara, bieleta de directie, burduf caseta, filtru servodirectie, rulment. Reparație Casete de Direcțe Electrice, Pompe și Coloane Servo Electrice. Ne puteti gasi pe Dnkm Frumusani , jud. Atunci cand sistemul de directie este defect, va fi necesara una dintre urmatoarele piese auto: pompa servodirectie , caseta de directie, cap . Usa stanga spate, Bmw ( E) (id:247991) -. Volan piele cu comenzi, Bmw Touring ( E) -. Verificare etanseitate circuit hidraulic si circuit servo - Verificare racorduri flexibile.


Pompa ulei 03L115105F, Audi Q 2. Piese pentru autoturisme, utilitare mici și mari, accesorii și uleiuri/aditivi acum din webshop-ul Bardi Auto!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare