marți, 26 ianuarie 2016

Injectie multipunct

Sistemul de injectie multipunct s-a dezvoltat si datorita dezvoltarii electronicii. Mai intii sistemele de injectie pe benzina au copiat pincipiul de la injectia diesel, . Tipuri de sisteme de injecție pentru motoarele pe benzină. Sistem de alimentare cu injecție indirectă - multipunct. Indifernt daca este vorba de injectie centrala in carburator, injectie multipunct de benzina sau de injectie de motorina, toate acestea se regleza astazi cu ajutorul . Numarul injectoarelor egal cu cel al cilindrilor. Incepand cu 20este obligatoriu ca masinile pe benzina cu injectie diecta sa.


Injectie multipunct

Am gasit rezultate ale cautarii dupa injectie directa vs injectie multipunct in . Sunt curios la multipunct in schimb. Drumul de la carburator la injectie , Vreau sa trec pe. Mai multe rezultate de la www. Componentele unei instalatii GPL cu injectie multipunct - Gaz Magazin https://gazmagazin. Pe grupe, In amontele supapelor de admisie.


Ciclul de funcționare al unui motor termic cu injecție directă de benzină. Sursa: GM Pentru mai multe. Problema sta in felul urmator: masina nu trage cum trebuie,da in nas la acceleratie brusca,nu fuge si . Instalatia de injectie de benzina multipunct (fig b). Benzina este aspirata de rezervorul de catre o pompa electrica comandata de releul 1 filtrata de filtrul 3 . Intrebare DRPCIV cu raspuns: Unde se realizeaza injectia de benzina multipunct.


Injectie multipunct

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Aceasta injectează benzina direct în camera de ardere, pe capul pistonului. Avantajele față de injecție indirectă ( multipunct ) sunt numeroase:. Aceste instalatii pot fi utilizate pe motoare cu carburator sau cu injectie multipunct , NON-EURO sau EURO1.


Datorita legislatiei ciudate din Romania unde . Oferte pentru injectie multipunct la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără injectie multipunct de la unul din magazinele noastre. Dotari standard Subaru Forester AWD 2. LS Turbo ( injectie multipunct ). Detalii amanuntite pentru modelul de la Subaru.


Injectie multipunct secventiala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare