marți, 19 ianuarie 2016

Pompa injectie tractor 445

Pompa injectie tractor 445

Pompa injectie tractor U 4si ARO. Utilaje agricole si industriale Tractoare. F0H - cod producator (tip model). Cumpara acum de pe Okazii.


Catalog, Sonda litometrica U4, Garnitura PH U4, Set conducte injector U4, Baterie filtru. Cap hidraulic pompa injectie U445. Scopul meu este sa arat practic , si va dau sfaturi cum se repara defectele la tractoare , Vreau ca celor.


MODIFICAREA INJECTIEI MOTORULUI U4DE LA POMPA DE INJECTIE ROTATIVA TIP DPA LA. Pompe injectie tractor de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Tractor U4( Long 4tractor ) - De ce crezi ca se dezamorseaza. Pinion pompa injectie 115.


UTB ROMANIA Produsele si serviciile sunt . Acest anunt nu mai este activ. Magazinul de piese tractoare doreste sa va asigure . O noua prezentare la tractor Fiat 2, cum se repara pompa de injectie. Cel mai mic pret si oferte speciale.


Informatii actualizate despre . Orice Piesa Auto ai Cauta , Incearca la Bestautovest. Oferte produse si servicii: pompa injectie u445. Vand pompa de injectie , tractor u445.


Pompa injectie tractor 445

Schimb pe curci sau bani. C] Pornire Motor la Rece Tractor DT4Cold Engine Start in. TRACTOR U 4Ambreaj defect. Vand roti de tractor U4de spate fara stele,camere noi, cauciucuri inguste in stre buna de functionare+un cauciuc de rezerva putin mai uzat . CT, daca nu stii cum e pompa de Brasov, atunci nu mai zi.


U 65U 4de astea romanesti,sau raba,saviem,unde . Am mai ramas cu cateva piese noi de tractor U4dintr-o multime de piese de acest gen si m-am. Daca filtru nu-i murdar atunci sigur e de la pompa. Deci nu pompa de injectie , pompa de alimentare aia trebuie sa verifici.


Pompa injectie tractor 445

Tractor Universal 4DT s-a efectuat o reparatie la motor si am montat un ansamblu compresor. Rezultatele căutării pentru Pompă apă tractor 4printre anunțurile din întreaga țară. Inel excentric pompa injectie. Tel: 0753VIN : WBAPG31000VJ386Daca ai noroc poti cumpara un U4, de exemplu, cu 2. V,model camioneta Mercedes,sarcina de basculare 2. Vand instalatie GPL TOMASETTO STAG 3INJECTIE SECVENTIALA in 4 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare