joi, 9 iunie 2016

Corector zgarieturi auto

Piese - Accesorii Autoturisme. Bucuresti, Sectorul Azi 00:32 . Te-ai saturat sa iti vezi masina zgariata ? Sa cheltuiesti o avere pe reparatii ? Ai prea multe urme si zgarieturi pe masina ? Iti prezentam uimitorul corector pentru. Livrare rapida din stoc la tine.


In sfarsit puteti scapa fara efort de micile zgarieturi. Corector -Reparatie- Zgarieturi -Vopsea- Auto -d355. Creion corector zgarieturi auto.


Elimina zgarieturile de suprafata Potrivit pentru aplicarea pe orice culoare . Arexon si alte produse din categoria Reparatii zgarieturi. Set corector zgarieturi de suprafata, cu pasta corectoare KUltra Cut si polish KTurbo Tempo, pentru zgarieturile de suprafata din stratul de lac. Cumpara acum la pret redus.


De ce să plăteşti pentru reparaţii scumpe ale unor zgârieturi ? Acum poţi avea acelaşi rezultate profesionale în mod instant. Rezistabil la apă, permanent, se potrivește pentru toate. Doriti ca aceasta sa arate ca noua in timp recor fara a apela la vopsitorii din cadrul service-urilor auto ? Raspunsul acestor intrebari este Fix. Componentele Fix It Pro sunt activate în prezenţa razelor UV ale luminii solare. Mai întâi umple zgârietura , apoi se leagă cu lacul original al . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Inlatura zgarieturile de pe vopseaua masini,motocicletei,bicicletei si nu numai. KIT creion corector zgarieturi auto - Anuntul. Vehiculul care ti se potriveste. Serus sau in targ la Vitan. Fix it pro fara zgarieturi auto aplicati la temperaturi peste C. Scuturati puternic cu capacul sus,apasati varful pe o suprafata diferita pana ce aceasta se imbiba . Cea mai comună este vizita la un atelier auto care, în cel mai frecvent caz, te va pune în contact cu o firmă de vopsitorie și reparații zgârieturi auto.


Pix auto , pentru corectare zgarieturi , Quixx la Dedeman. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Intretinere exterior pe site. CORECTOR ZGARIETURI AUTO ! Ceara auto sau polish-ul auto sunt soluții inteligente de menținere a stratului de protecție al vopselei auto. Eu raman la parerea ca pentru niste zgarieturi minore, polish-ul este cea mai buna solutie.


Fix It Pro dispune de acea proprietate profesională cu formulă corectoare. Pasta corectoare de zgârieturi FilPatch. Scăpați de zgârieturile de pe mașina dvs.


Am deschis acest topic cu speranta ca pot sa corectez micile zgarieturi de pe masina, fara a fi nevoit sa vopsesc tot elementul din care face . K2-ULTRA-CUT-Pasta- corectoare - zgarieturi - auto -d174.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare