marți, 14 iunie 2016

Delphi timisoara injectoare

Piese - Accesorii Autoturisme. Service autorizat DELPHI pentru testarea si repararea sistemelor de injectie: DPA. Delphi si nu stiu unde sa merg. Injectoare si pompe injectie mecanice si cu comanda electronica. De peste ani, prin atelierul nostru specializat, va oferim servicii de . Un avantaj mare pentru clientii nostri este . Cum se repara un injector.


REPARATII POMPE INALTA FORD TDCI SI INJECTOARE. TT România Reconditionare turbosuflantelor Timișoara. Cumparam elemente, cum ar fi: turbosuflante pentru motoare diesel, injector , pompe de injectie si injectoare. Diagnoza rapida si corecta a sistemelor de injectie diesel DELPHI , DENSO, SIEMENS,.


Service pentru motoare diesel: reparatii injectoare si pompe injectie pentru sistemele. Vand banc cr spin fabricat in Italia,testează injectoare comonn rail si pompe de. DIAGNOZA AUTO TIMISOARA SI DECARBONIZARE CURATARE MOTOR CU.


Ci euro Renault ,Dacia. Sunt interesat de o colaborare in scopul dotarii unui atelier de reparatii injectoare. Reparatii injectoare si pompe de injectie pe bancuri tehnologizate. Timisoara , Timis Acum o săptămână 14.


Livrare in toata Romania cu preturi incepand cu 230lei. Pompele şi injectoarele create de ieşeni în fabrica de la marginea oraşului ajung apoi la cele mai. Pădurea de lângă Timişoara unde au vânat Hruşciov, Tito, Jiv. Sau care ar fi limitele admise pentru corectiile injectoarelor ? Sa incep cu delphi -o porcarie de firma de origine americana.


Poti plati in rate fara dobanda. Silviu Arhire (production manager injectoare ) si Cristian Teodoru (maintenance manager),. Ford TDDI, rescriu coduri injectoare delphi , fac teste la autoturisme de orice marca. Other Images in this Gallery. PENTRU VERIFICAT INJECTOARE ELECTRONICE BOSCH SI DELPHI.


Anormal fata de cum arata la celelalte injectoare. Cei de la Toyota west motors timisoara au spus ca a fost din cauza ca injectorul nu a. Determinarea functionarii cu injectoare inlocuite si nerescrise. Daca da, este simplu, tragi . Acționare și Automatizare.


Localitate: Piteşti, Timişoara , Satu Mare, Codlea jud. Producţie: Cablaje, pompe, injectoare. Cu predare personala în Arad și Timișoara.


Banc probe injectoare Common Rail Vine echipat cu soft cu baza injectoare actualizata bosch si delphi. Dci cod EJBR01701Z Sunt testate in . Treaba cu slabitul si stransul piulitelor de la injectoare am facut-o inainte sa dau prima cheie masinii. Deci nu acolo ar fi cauza.


O remapare, o alta turbina, alte injectoare , Oradea – in trafic cu nebuni ep.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare