marți, 28 iunie 2016

Kit de ambreiaj matiz

Kit ambreiaj Daewoo Matiz de vânzare. Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Oferte pentru kit ambreiaj matiz la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără kit ambreiaj matiz de la unul din magazinele noastre.


Cumpara kit ambreiaj matiz online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Poti plati in rate fara dobanda.


Ambreiaj matiz kit de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Largă selecție de Disc Ambreiaj originale pentru DAEWOO MATIZ. Automobil Kit Ambreiaj (Set Ambreiaj ) DAEWOO MATIZ. Chevrolet , SRLine , magazin online piese auto noi si accesorii auto dedicate.


Kit de ambreiaj matiz

Din ce-am vb cu mecanicul de la service se zice ca pt Matiz nu se gaseste burduf . Mi s-a cerut 2lei manopera pentru inlocuire kit ambreiaj. Sunt incepator, e prima data cand merg la . VAND SET AMBREIAJ matiz. PRODUSUL ESTE NOU SE EMITE DOC fISC. Benzina, caroserie Hatchback.


De vanzare kit ambreiaj. Atenţie: Decuplaţi cablul de masă de la borna negativă a bateriei înainte de a scoate sau instala orice echipament electric sau dacă o unealtă sau un . Vrei Kit Ambreiaj Matiz ? Sachs sau LuK cu reducere si livrare gratuita din stoc. KIT AMBREIAJ MATIZ SACHS. CHEVROLET, CHEVR MATIZ (M20 M250) 0. Calitate la Preturi Mici.


Consultanta la Achizitie. Oferte produse si servicii: kit ambreiaj daewoo matiz. Motorizare compatibila: 1. Compara preturile la Kit Ambreiaj , gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!


Vand kit ambreiaj pentru matiz Este nou Marca Valeo Placa presiune . Inlocuit kit ambreiaj Matiz - disc, placa presiune, rulment - manopera 2lei. De asemenea pe stoc puteti gasi, anexe motor, cutii . Discul de ambreiaj este o componentă a maşinii care se uzează atât din cauza deselor opriri şi porniri pe care şoferii sunt nevoiţi să le facă, cât . Obtine pretul cel mai bun pentru kit ambreiaj matiz. Doresc sa schimb discul de ambreiaj ,placa de presiune si rulmentul de presiune. Am fost la vreo mecanici si amandoi mi-au cerut 1ron . Comandați ieftin AISIN Set ambreiaj DAEWOO MATIZ (KLYA) 0. CP de calitate originală Set ambreiaj.


Kit de ambreiaj matiz

Piese incluse în kit -ul Set ambreiaj MECARM:. Pret vechi: 3Lei Pret Promotional: 240. Mai mult, utilizarea masinii cu preponderenta in mediul urban va accelera imbatranirea intregului kitt de ambreiaj.


Iar dupa parerea mea, o vina . Schimbat distributie MATIZ. Ce este ambreiajul si ce rol are? Ambreiaj Ambreiajul nu consta intr-o singura piesa ci intr-un ansamblu de piese, cum ar fi: volanta, disc ambreiaj , placa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare