miercuri, 22 iunie 2016

Tratament motor prolong

Tratament motor prolong

Prolong tratament motor 2ml. BestAutoVest la cel mai bun pret! Tratament motor - ce sa zic eu sunt unul dintre oamenii care au desfacut motoare si. Singurii care nu au dat inapoi au fost cei de la ProLong. In america dau garantie pe motor for life daca folosesti prolong la fiecare.


NU este aditiv ulei, ci tratament pt motor. De de ani, tratamentul de motor Nr. Performanta si protectie fara egal. PROLONG Tratament Motor 2ml. Cumpara acum de pe Okazii.


Nascut din pasiune pentru tuning auto. VACANTA MARE – GARCEA IN ACTIUNE PART. ID: prolongromania . Aditiv ulei - Tratament pentru motoare uzate . Magazin piese auto online.


Gama variata de accesorii auto exterioare si interioare. Caracteristici: - Reduce cu pana la uzura pieselor vulnerabile si . Descriere: Stiati ca, in cazul in care arderea din motor este perfecta atunci consumul de combustibil este mai mic si emanatile de gaze de esapament sunt mai . Fiti primul care evalueaza acest produs. Vezi și: aditiv ulei tratamente motor aditivi tratamente auto tratament motor aditiv prolong tratament.


Pe care il considerati mai util pt un motor diesel trecut de 3ook. Pretul in puncte: point. COD: Disponibilitate: in stoc. Am câştigat la un concurs la radio (nu prea câştig de obicei) un flacon de Dura Lube, tratament din acela pentru motor care se adaugă la ulei . Cel mai bun pret apare in graficul cu evolutia pretului.


Mai mult chiuloasă, a cămăşilor şi a blocului motor tangenţial sistemului de. Daca nu ai rezolvat problema cu consumul de ulei, incearca un tratament de motor ProLong (mada in USA) de la baieti de la Westone Cluj, . Afla detalii despre Metabond GOLD 250ml - Tratament Motor si vezi parerile celorlalti. Motorul are nevoie de o ingrijire periodica, pe care o poti obtine cu ajutorul unui. Initial a fabricat tratamente speciale pentru motoarele din industria transporturile.


Motorul transmitea rotatia unui ax care era solidar cu inelul de rulment. In acelasi ulei a fost introdus metabond tratament ulei, in proportie de . You can also get suggestions for: prolong transmission treatment reviewsprolong tratament de motor cu afmt plusprolong tratament motorprolong travel . Filtru polarizare circulara 55. Produs; Aditivi; Cerere; Rezultate; Istorie.


Acest site folosește cookie-uri pentru a se asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Citește mai mult. In incercarea de a economisi bani și să păstreze vehiculele . TRATAMENT ULEI- MOTOR BENZ. Informații despre stoc: 2lei.


Avem mai multe modele in categoria Aditivi auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare