luni, 6 iunie 2016

Creion retus vopsea masina

Verifica lista de produse de mai jos si alege piesa care ti se potriveste. CREION CORECTOR VOPSEA AUTO Sunt produse. Creioanele de retus se utilizeaza pt a acoperi zgarieturile masinii. Cumpara corector vopsea auto online pe eMAG.


Creion acoperire zgarieturi CarPlan, Negru la eMAG, pret avantajos. Inutil insa, am aplicar chiar si de ori, nu se lipeste de vopsea , nu acopera zgarieturile,. Creion corector auto ,moto , universal , FIX IT PRO SIMONIZ , pentru orice culoare.


Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Zgarieturi negru Retus zgarieturi auto creion. Bucuresti, Sectorul feb. Comanda acum si beneficiezi de Livrare Rapida si preturi de Importator.


O vorbă din popor spune următorul lucru despre mașini , anume că „există două tipuri de autoturisme: cele. Creion retus vopsea auto Wesco Producator Wesco Cod culoare : -Produs recomandat pentru retusarea vopselei de pe elementele de caroserie -Degresati su. Creionul Corector FIX IT PRO ajuta la repararea zgarieturiilor fine ale vopselei si lacului masinii dumneavoastra.


Ai prea multe urme si zgarieturi pe masina ? E solutia perfecta pentru acoperirea zgarieturilor de pe masina in doar . Cumnatul meu s-a chinuit vreun an cu masina care tot asa ii fierbea apa. Ca sa mearga Km se oprea de ori ca sa se raceasca motorul. Preparam creioane de retus vopsea auto pentru masina ta, pe codul tau de culoar.


Creion retus vopsea masina

Calitatea produsului nostru garanteaza repararea definitiva a zgarieturilor . Nu se recomanda la ciobirea stratului de vopsea pe suprafete mari, se foloseste pentru acoperirea zgarieturilor de pe caroserii de masina , motociclete, scutere . Marker transparent lucios, compatibil cu orice tip de vopsea. Este posibil ca din vina altora, maşina să fie zgâriată, iar repararea poate costa. Aplicati la temperaturi peste C. Culoarea mașinii este constituită din mai multe straturi de vopsea , de aceea o . Acasa ; Auto - Moto - Anvelope ; Consumabile si intretinere auto ; Cosmetica si odorizante auto ; Lotiune pentru ceruit si lustruit alb + creion corector SONAX . BavAUTO - Set creion corector vopsea BMW MINI - Piese.


SALE SALE - Set creion corector vopsea BMW 2x12ML - Paint pen set (two-layer) - BMW Color System. Acest kit de vopsele retus Gri - Quartz grey LY7G originale Audi iti permite sa corectezi remediezi singur micile zgarieturi lovituri din stratul de vopsea al masinii. Produs profesional ce repara definitiv zgarieturile autoturismului. Kitul contine: Stilou cu lac pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare