vineri, 15 mai 2015

Interfata diagnoza autocom

Interfata diagnoza autocom

Piese - Accesorii Autoturisme. Am achizitionat de vre-o luni un aparat de diagnoza AUTOCOM. Interfata autocom, nu se . Cumpara acum de pe Okazii.


AutoCom CDP este tester diagnoza auto profesional multimarca masini si camioane. Toate informatiile necesare pentru diagnoza auto. Ai nevoie de o diagnoza auto? Acesta poate fi folosit . Contact Cabluri diagnoza auto.


Comercializam o gama larga de testere diagnoza auto atat dedicate cat si universale, cabluri auto, adaptoare, programatoare, interfete diagnoza si multe altele. Autocom fabricat in China nu . M-am tot gandit in ultima perioada si am hotarat sa-mi cumpar o interfata de diagnoza auto. Delphi e tot un fel de autocom.


Tipologia: Exista dispozitive de diagnoza universale, precum cititoarele de coduri , dar si interfete de testare electronice si tester pentru acumulator auto, . Adaptor OBDin mufa BMW,FORFIAT etc. GARANTIE LUNI TESTER AUTO DIAGNOZA PROFESIONALA AUTOCOM. Descrierea și decodificarea sistemului de diagnoză OBD și a codurilor de.


INTERFATA UNIVERSALA DE DIAGNOZA PENTRU AUTOTURISME - 990. Mercedes ( pini)la care modificati. CU SLOT PENTRU CARD MEMORIE MICRO SD VITEZA DE SCANAREA MASINII . Testere si interfete diagnoza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare