luni, 25 mai 2015

Scule cluj

Scule cluj

Scule auto and accesorii ieftine noi la dc-shop. Masina de polisat auto Einhell CC-PO 90W 240mm disc polisare. Brico Depot iti ofera Maşină electrică de şlefuit şi polishat auto Einhell CC-PO 1100/2E, 11W, disc şlefuire 1mm in depozitul din Online la pretul de 249. In astfel de conditii, este evident ca oricine isi doreste o masina care sa arate ca noua pentru mult timp, va dori sa ii realizeze un polish. In cadrul acestui raion vă stau la dispoziție articole din domeniul amenajărilor interioare, al sculelor şi accesoriilor auto : materiale pentru instalații electrice, . BIAX Trusa Slefuitor + Freza - 3249-BGS.


Toate operatiunile se vor face cu solutii si scule profesionale intr-un atelier inchis. Polis auto slatina faruri curatire tapiterie, Auto KLN. Slefuitoare electrice ce ofera, pe langa rapiditate, o slefuire si lustruire de calitate. Ai consultanta gratuita in magazin.


Scule electrice profesionale cu preturi de la lei. Comanda Online sau vino in magazinele Praktiker din orasul tau. Set polizor polisat auto Stern CP180BMC, 1200W, 180MM, geanta de transport cu accesorii.


Scule cluj

Pentru luciu crom si aluminiu de mare în câteva secunde în exclusivitate de la Louis. PROCYCLE CHROME POLISH Pasta polish AUTOSOL CROM si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare