marți, 19 mai 2015

Pompa servodirectie logan 1 5 dci pret

Pompa servodirectie logan 1 5 dci pret

Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Turbina alternator pompa servo logan 1. Piese - Accesorii Autoturisme. Oferte pentru pompa servodirectie dacia logan 1. Cumpără pompa servodirectie dacia logan 1. Diesel , kw, caroserie Break. Puteti ridica piesa de la sediul nostru sau o p. Cumpara pompa servo logan online pe eMAG.


Pompa servodirectie electrica Logan 1. Compatibil cu: Dacia Logan. Unsubscribe from Bobei Mihai? Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi , Livrare in . Ci CP motor diesel din catalogul de piese de schimb dedicat Directie.


POMPA SERVODIRECTIE LOGAN ORIGINALA. DACIA, DACIA LOGAN (LS_) 1. PRETUL AFISAT CONTINE TVA. DCI euro la preturi avantajoase. Livram in toata tara, prin curier rapid.


Timp de livrare de ore maxim. SH, nou e un pret de nu face masina cit electropompa directie asistata. Ci ( KS0W) la cele mai atractive oferte in Moldova. Vindem pompa servo directie pentru dacia logan 1. Piesa este in stare buna, provine de pe masina cu km putini . Probleme servodirectie Logan - De ieri nu mai mergea servodirectia cum. Vezi ca se gaseste si la preturi mai omenesti.


Nu mai stiu exact daca pompa de la 1. Ci producator Dacia - Renault.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare