miercuri, 27 mai 2015

Pregatitor auto

Pentru perioada reparatiei, Activ Auto va pune la dispozitie masina la schimb, fara a fi nevoiti sa achitati niciun cost pentru perioada de utilizare a acesteia. Spalatorii auto ( Bucuresti ): spalatorii auto, spalatorie auto exterior, spalatorie auto interior, polish auto, cosmetica auto, spalare auto exterior, spalare motor, . Spalatoria noastra Baneasa Car Wash dispune de echipamente si solutii speciale si profesionale de curatire a autovehiculului dumneavoastra. Nu știu câte din acestea sunt în București , dar cel din cartierul meu, sub. Ca spălătorie normală recomand spălătoria Auto Smart de pe blvd.


Tichete cadou, echilibrare presiune anvelope, taxă pod Cernavodă, reîncărcare cartelă, spălătorie auto ? Atunci te aşteptăm la Rompetrol ! Spalatoria auto Car Care este un concept inovativ de intreprindere sociala,. Sector Bucuresti si functioneaza de luni pana vineri, intre orele si 1 . Plan de afacere si manual operational. Spalatorie auto self-service in franciza, pentru ca: La Jetoane. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 53.


Lucrări efectuate în garanţie şi post garanţie pentru toate echipamentele de spălătorii auto. Consultanţă în proiectare şi amenajare de spălătorii auto manuale, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare