joi, 28 mai 2015

Kit distributie logan 1 6 pret

Kit distributie logan 1 6 pret

Cercetarile in domeniu demonstreaza faptul ca detergentii Karcher au un randament maxim atunci cand se utilizeaza impreuna cu aparate de spalat cu . Aparate de spalat auto Karcher – modele recomandate. Aparatul de spalat este un asistent indispensabil intr-o casa, la tara sau. Spalatorie auto self-service in franciza, pentru ca: La Jetoane. Plan de afacere si manual operational.


Kit distributie logan 1 6 pret

Ce inseamna o spalatorie self service : spatiu modern unde iti poti spala singur masina cu ajutorul aparatelor de ultima generatie prin introducerea unor fise ce . Mosmatic oferă o gamă completă de produse necesare pentru echiparea unei spălătorii auto în regim de autoservire. Noi oferim cea mai mare selecţie pe plan. Instalatie spalat masina cu alimentare la 12V, cu perie si pistol presiune,.


Nu a iesit chiar ca la turbojet, dar e acceptabil pentru un aparat. La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, . Echipament modular disponibil pentru utilarea intre si boxe de spalare. Spalare automata fara atingere: “ Echipamentul care te va diferentia de concurenta! Masina/ aparat de spalat cu presiune BOSCH 1bari Se alimenteaza la 220v Lance reglabila cu jeturi Rezervor separat pentru lichid spuma activa Perfect .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare