marți, 5 mai 2015

Kit ambreiaj peugeot 206 pret

Kit ambreiaj Peugeot 2de vânzare. Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Piese pentru automobil la preț redus.


Producator: NEXUS Cod producator: F1C007NX. Pretul include TVA , Costurile de livrare nu sunt incluse. Partner Citroen CCXsara. Comanda online de la KitAmbreiaj.


ISTORIA VORBESTE AICI Peugeot 2- 2. PEUGEOT la pret accesibil. Calitate la Preturi Mici. Oferte produse si servicii: kit ambreiaj peugeot 206. Consultanta la Achizitie.


Kit , Ambreiaj , Peugeot , 2, Motor, 1. Kit Ambreiaj Peugeot 2Motor 1. Importanta schimbarii kit -ului de ambreiaj in timp util! Conducta ambreiaj Peugeot 2din dezmembrari de vanzare. Magazin piese auto noi si din dezmembrari vinde la pret mic kit ambreiaj. Service-ul auto recomanda totusi inlocuirea intregului kit de ambreiaj. Manopera inlocuit kit ambreiaj , la RON in loc de 4RON pentru orice tip de.


Cumpara kit ambreiaj logan online pe eMAG. Vezi aici autoturisme de vânzare pentru toyota 20 cu prețuri de la 1. Revo (Oradea) aşa ajungând la 1cai putere. Probleme cu ambreiajul apar cam la toate Peugeot -urile si daca sunt fara cip dupa un anumit numar de km.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare