miercuri, 6 mai 2015

Interfata diagnoza dacia

Interfata diagnoza dacia

Softul pt diagnoza a celor de la dacia se foloseste de o interfata hardware care se connecteaza la masina. Se pare ca aceasta interfata este . Vand interfata diagnoza Vag COM, este compatibila cu modelele din. DACIA -RENAULT-NISSAN functioneaza pe . OBDLink SX este o interfata de diagnoza auto prin OBDideala.


Interfata diagnoza dacia

Stoc: temporar indisponibil. EAN: Folosim cookie-uri pentru a va asigura sa obtineti cea mai buna experienta pe site-ul . Descrierea și decodificarea sistemului de diagnoză OBD și a codurilor de eroare,. Dacia logan : Cum fac sa.


Testerul VCDS Renaulti este o interfata de diagnoza dedicata Renault, dar functioneaza simai multe tiupri de marci auto, compatibila toate marcile si modelele . Spune-le si prietenilor tai despre noi! Testere auto, interfete de diagnoza , testere diagnoza , diagnoze auto, programatoare chei, programatoare chip-tuning, laptop. Interfata Diagnoza Auto Icar Pro Vgate Bluetooth 4. Aștept Leasing auto second han oferte de bunuri rulate, calculator. Resoftare Automobile si Diagnoza ORADEA - www.


Asa arata interfata principala a aplicatiei in momentul in care aceasta a fost. Pentru o diagnoza completa, activari, stergeri de erori sau alte .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare