vineri, 22 mai 2015

Kit ambreiaj vw t5

Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara ore. DUBLA PRODUSUL ESTE NOU SE EMITE FACTURA. POATE FI TRIMIS ORIUNDE IN TARA PRIN CURIERAT . Poti plati in rate fara dobanda. Kit ambreiaj VW TRANSPORTER IV caroserie (70XA) 2. Mărci disponibile de Furtun ambreiaj pentru VW TRANSPORTER online, în mod mai convenabil și profitabil decât cu amănuntul.


Comparați prețurile noastre . Consultati acum catalogul online AutoKarma de Set ambreiaj pentru VW . Cumpara DISC AMBREIAJ pentru VW TRANSPORTER T5. Detalii specifice piesei: TREPTE. Anunturi cu kit ambreiaj pentru volkswagen tdin toate judetele din Romania la cele mai rezonabile preturi.


Lucram cu toate parcurile autorizate pentru k. Vand piese VOLKSWAGEN TRANSPORTER T livrare in Bucuresti si in tara. Tdi Motor Diesel Kw 06. Calitate la Preturi Mici. Oferim factura si garantie.


Livrare rapida prin Curier sau ridicare personala din Buzau. Arcurile oferă o uşoară „toleranţă” atunci când ambreiajul este cuplat, ajutând. Preţ: crescător, Preţ: descrescător, Denumire: de . FREE next day UK delivery available.


Ambreiaj Sunt produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare