miercuri, 13 aprilie 2016

Interfata diagnoza auto bluetooth

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, . Electronice si electrocasnice GPS si sisteme de navigatie. Android MultiMarca OBD 2. FIRMA CU FACTURA === 1 FEEDBACK-URI POZITIVE DIN . Vrei sa depistezi si sa stergi erorile de pe masina ta? Tutorial adaptor OBD- ELM32 impreuna cu aplicatia Torque pe android. Astazi La Garaj vorbim despre un mini sistem de diagnoza , anume o diagnoza OBD BLUETOOTH ELM.


Interfata diagnoza auto bluetooth

Diagnostic auto pe telefon. Intra pe site-ul GlowMania. Acest dispozitiv functioneaza doar la masinile pe benzina. Nu functioneaza la cele diesel. Sector Bucuresti Telefon validat.


Functioneaza doar pentru . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Se introduce diagnoza in mufa obda masinii 2. Cu contactul pus sau cu masina pornita , se cauta diagnoza prin bluetooth cu telefonul (android) , fiind gasita . Acum este doar 7lei! Comanda Online produsul . INTERFATA DIAGNOZA AUTO OBDELM3BLUETOOTH. Momentan produsul nu este pe. Interfata este construita pe . Livrare rapida, sigura si ieftina.


Interfata diagnoza auto bluetooth

Site de reduceri cu cele . Am pus interfata minune, diagnoza , toate bune si frumoase. Ala e pentru interfata pe bluetooth , nu cred ca merge si la varianta cu cablu. Elm3am gasit pe forum sunt. Vrei sa cumperi cel mai bun tester auto pentru diagnoza masinii tale? Tine cont ca o interfata de diagnosticare OBDva analiza doar informatiile . Va salut As vrea sa iau un device d-asta pt auto -diagnosticare.


Vad ca sunt o carca pe piata, cu chipul ELM32 cu sau leduri pe carcasa. Va oferim la cel mai mic pret in Romania: -interfete, diagnoze si testere auto - testere. V -culoare: albastru -material: plastic si elemente . Asa arata interfata principala a aplicatiei in momentul in care aceasta a fost conectata la ECU:.


Interfata diagnoza auto bluetooth

Pentru o diagnoza completa, activari, stergeri de erori sau alte. Testere auto , interfete de diagnoza , testere diagnoza , diagnoze auto ,. Delphi DS150E cu bluetooth este un tester auto i. Tehnologie bluetooth , comunicare wireless. OBDsi conexiune bluetooth , capabil sa . Tester diagnoza auto scaner OBDLINK RenoLink OBD2. Un serviciu convenabil pentru . Oferit de:SC EBONO ELECTRONICS SRL. Bluetooth ( obd) printre anunțurile din întreaga țară.


We have OBD II Scanner tools, car repair software, airbag reset, auto testing tools, key.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare