joi, 21 aprilie 2016

Pompa injectie golf 4 alh

Pompa injectie VW Golf , Skoda Octavia 1. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Oferte pentru pompa injectie golf alh la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără pompa injectie golf alh de la unul din magazinele noastre. Schimbat garnituri pompa injectie Golf. Piese auto online pentru VW GOLF IV 1. As dor sa imi spuneti daca stiti cum amorsez pompa , alimentarea sau filtru sau ce naiba i fac sa porneasca . TDI Filtru combustibil.


Comandați ieftin BOSCH Portinjector VW GOLF IV (1J1) 1. Verifica pompa de motorina (nu de injectie ), e cam greu de verificat dar . Tipul produsului: Pompe de combustibil. PD( pompa -duse) are un sistem de. Motorul non PD este cel normal cu injectie clasica.


Am gasit pe internet ca motorul alh este un motor fiabil, ca nu este. Da are platforma de Golf 4. Pozitia – stergatoare fata, motoras pompa apa parbriz. Vezi si urmatoarele TUTORIALE VIDEO pentru VW Golf 4. Dezmembrez golf octavia tour, alh , 1. Avem pestoc: Motor Cutie viteză Pompă injecție Injectoare Turbina Alternator . Pompa de injectie apare si la motorul pe benzina, dupa cum unele. Bosch produce sistemele de injecţie pompă injector 1997: Alfa Romeo. VR ( pompă cu distribuitor rotativ şi piston radial), 170 electronic, directă, 4. Am si eu o problema cu masina( Golf IV TDI), problema ce nu o poate.


Pompa injectie golf 4 alh

La Golf , 200 benzina cu tot cu pompa de apa a ajuns sa ma coste 14ron si fara. Dacă ai o maşină cu motor diesel cu injecţie directă common-rail, sau chiar cu pompă -duză, ar fi mai bine să te abţii de la a folosi uleiul vegetal . Motoarele moderne au o pompă de injecție care asigură presiunea necesară. Destul de rapid tehnologia a penetrat și la vehiculele de masă precum Golf TDI. Un fum negru la eşapament, la pornire, poate fi . Bună seara, am un golf 1. Am o problema și as vrea dacă se. Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism.


VW-Scirocco, Golf V, VI, Plus, Jetta III,. WT_7619_RO_jB_Technical_Info_180213_Layout 07. Sistemul de injecție necesită acest sistem de filtrare la nivel micrometru. Reglaj pompa injectie alh.


Am luat un golf și îmi pornește furate greu nu sta la relanti și se treaza . Magazin online piese auto pentru orice marca de autoturisme. Puteti plati in rate fara dobanda. Consultanta gratuita, factura si garantie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare