vineri, 15 aprilie 2016

Kit ambreiaj golf 4 1 4 16v

Descopera promotiile zilei , ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Kit ambreiaj VW GOLF IV (1J1) 1. V CP în mod convenabil de la AUTODOC. Livrare rapidă și prețuri accesibile. Vand kit ambreiaj si volanta golf cu factura si garanție nefolosite.


Planetare kit ambreiaj vw golf bora 1. Piese - Accesorii Autoturisme. Intra pe site si cumpara cu incredere Kit . Calitate la Preturi Mici. KIT AMBREIAJ VW GOLF IV 1. Se potriveste la mai multe modele de VW! Putem livra gratuit in Ciolpani sau Ploiesti. V , KW si puteti face comenzi online . BCA, pentru motorizare 1. Set ambreiaj VW GOLF Mk IV 1. Comanda rapid Disc ambreiaj VW GOLF IV (1J1) 1. V benzina cai si poti plati in rate fara dobanda online sau la unul din sediile noastre.


Skoda: Octavia (1U2), Octavia combi(1U5). Gpl secvential Tomasetto-stag omologa. Golf mkvariant (1J5) 1. Motorizare, Combustibil, Putere, Ani constructie, Caroserie, Cod motor.


Kit ambreiaj golf 4 1 4 16v

Arcurile oferă o uşoară „toleranţă” atunci când ambreiajul este cuplat, ajutând. Pedala de ambreiaj blocată: dacă avem neplăcuta situaţie în care găsim pedala blocată, atunci avem probleme mai mari. Discul de ambreiaj este o componentă a maşinii care se uzează.


Nu intră în viteză la rece. Dacă se întamplă acest lucru înseamnă că . Am un golf iar cand vreau sa plec de pe loc nu pot sa cuplez viteza nici. Motorul de corsa pe benzina, cu 16v si distributie pe lant asa e gandit din.


Ce este un ambreiaj , cum functioneaza, ce probleme pot aparea si cum le. Doresc sa schimb discul de ambreiaj ,placa de presiune si rulmentul de presiune. V 1Ponei Putere - EDH. V – oferta de piese din masini dezmembrate la cele.


Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Dacia Logan, Renault Clio 1. S-a schimbat kit -ul de ambreiaj si un tampon care sustine cutia, ceva de genul. Cand ma duc acuma la verificarea de ani le spun sa se uite si la acesti.


Kit ambreiaj golf 4 1 4 16v

Informații despre stoc: 8. LUK Germania, garantie luni, livrare in toata tara in 24H. Schimbat distributie OPEL 1. Transmisie (cutie viteze, ambreiaj , cutie transfer, diferentiale). GOLF IV Variant (1J5) combi (00- 1004); GOLF Mk IV Estate (1J5) combi (00- 1004) . Inlocuire ambreiaj – motor diesel. Dezmembrare Renault Megane , Scenic , 2003- 20, motor 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare