marți, 12 aprilie 2016

Statie auto 10w

Statie auto 10w

Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. Acceseaza site-ul evoMAG. ELECTRONICE Electrice pentru AUTO. Avanti beta, 4W cu posibilitate de utilizare pe 10W , s-au efectuat legaturi radio pe o distanta de km, in.


Cu o putere minima de W, statia Storm Matrix dispune de tehnologia SM iar functiile Autosquelch, Automatic Noise Limiter si control Squelch sporesc . Oferte pentru statie 10w la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Statia CB AVANTI BETA este o statie. Sistemul de receptie superheterodin si functia Automatic Noise Limiter ajuta la imbunatatirea.


Oferta completa de statii radio CB si PMR, statii emisie receptie si accesorii auto. Intra pe site pentru detalii. MHz Tensiunea de alimentare: 13. V DC Sensibilitate: F1. Auto Squelch Control adica.


Aceasta statie este compatibila . Se poate pozitiona foarte usor oriunde in masina. Cea mai mica statie fixa de doar cm. NOWGSM vinde Statii radio la cel mai bun pret din Romania. Importam Statii radio premium cu garantie de producator si livrare rapida oriunde in Romania. Putere 10W , tehnologie SM . CB,statie radio portabile,statie.


Deoarece este foarte importanta siguranta in trafic, trebuie sa ne asiguram de faptul ca de fiecare data cand ne urcam in masina si pornim la . Produsele lipsesc de pe . Stația radio CB Alan Midland 2XL face parte din seria ”200” a producătorului italian. Are o putere de 10W și este succesorul modelului Alan Excel. In aceasta suma am primit o statie Storm Combat, o antena Megawatt. Statie radio CB portabila Storm TurboExplorer.


Statie auto 10w

Pentru că mai nou toată lumea are stații de TIR, poliția nu mai face. Buna am citit mai multe tutoriale despre aceasta statie deoarece am si. As dori sa o modific la 8- 10w fara a afecta . Alimentator cablu spiralat priza auto 12V. W cu amplificator de 25W dar poti vinde amplificatorul si mai recuperezi vreo 50lei.


HI - 10W Pasii pentru modificarea normei de emisie: Se apasa F/cheita + Mem + pornit statia si cu ajutorul butoanelor pentru canale, atat cel de . The HDcan save up to 1000contacts; radio IDs and edit radio ID ; Priority contacts allows you to edit; add; delete via radio keypad; Address book allows . Najväčší obchod s počítačmi a elektronikou predajní, AlzaBoxov a veľký showroom v Bratislave PC zostavy, notebooky, mobily, monitory.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare