marți, 5 aprilie 2016

Pret injectoare ford mondeo

Cumpără injectoare ford mondeo tdci de la unul din magazinele noastre. TDDi și TDCi de 1și 1CP, respectiv Jaguar X-Type cu motor. Compatibil cu: Ford Mondeo.


Contactati-ne pentru pret injectoare FORD . Reparatii Injector Ford Focus, Ford Mondeo , Ford Ka, Ford Transit, Ford Galaxy, Ford . Livrare cu Fan Courier in . Descoperiti injectoare ford la preturi reduse (produse). Garantie doi ani finantare in rate produs original. Vindem din stoc injectoare noi originale pentru Ford Fiesta 1. Cere oferta pentru acest produs.


Oferte produse si servicii: ford mondeo injectoare. FIESTAÎncepând cu anul05. Delphi Common Rail Injector. Ansamblu stergatoare cu motoras Suzuki Vitara 1. Produsul poate fi livrat . MONDEO Începând cu anul01.


Obtine pretul cel mai bun pentru injectoare ford mondeo. Eu dupa ce mi-am schimbat supapele de retur la injectoare a crescut (ma rog, a revenit la normal) puterea motorului. FORD ESCORT chit reparatie, . Pretul Afisat este pe bucata! Cele mai întâlnite defecțiuni la Ford Mondeo țin mai degrabă de modul în care a fost exploatată mașina și de numărul de kilometri parcurs. Pret per bucata(RON):, 3Ron.


Nume Parc: CARBREAKER HENEA. Adresa Parc: SAT BROSCAUTI, STR . Aceasta interfata desi a fost conceputa initial pentru autoturismele Ford , a fost ulterior. In functie de valoarea comenzii dvs pretul poate include cheltuielile de livrare ! Restul de filme cu Ford Mondeo 0l TDCi PowerShift le puteţi viziona pe. Diferentele sunt mari mai intre motoare, injectoare cu alt timing si debit,. Eu unul iti recomand l PowerShift decat un TDCi cu pret mai mare, . Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto!


Pret injectoare ford mondeo

Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Săptămâna trecută am fost cu mașina ( Ford Fiesta diesel) să îi schimb. Roagă-te să nu ai vreodată problemă cu injectoarele că după ce le . Vindem piston ( pret pe bucata) original din dezmembrari pentru Vw Caddy 2. Un pret mic nu inseamna intotdeauna o afacere buna in acest domeniu ci in general tocmai invers ! Anuntul este valabil pana la 18. Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar.


Plusauto - Dealer Ford - distribuitor automobile noi si masini rulate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare