joi, 7 aprilie 2016

Kit ambreiaj vw golf 4 1 4 16v

Kit ambreiaj vw golf 4 1 4 16v

Descopera promotiile zilei , ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Setul este complet, cu absolut tot ce trebuie. Kit ambreiaj VW GOLF IV (1J1) 1. V CP în mod convenabil de la AUTODOC. Livrare rapidă și prețuri accesibile. Vand kit ambreiaj vw golf - 1. Piese - Accesorii Autoturisme. Planetare kit ambreiaj vw golf bora 1. Intra pe site si cumpara cu incredere Kit . Calitate la Preturi Mici.


Se potriveste la mai multe modele de VW ! Putem livra gratuit in Ciolpani sau Ploiesti. V , KW si puteti face comenzi online . Set ambreiaj VW GOLF Mk IV 1. V benzina cai si poti plati in rate fara dobanda online sau la unul din sediile noastre. Kit Ambreiaj VW Bora ( (1J2) 1. Skoda: Octavia (1U2), Octavia combi(1U5). Gpl secvential Tomasetto-stag omologa. Golf mkvariant (1J5) 1. Motorizare, Combustibil, Putere, Ani constructie, Caroserie, Cod motor.


Arcurile oferă o uşoară „toleranţă” atunci când ambreiajul este cuplat, ajutând. V Puterea initiala =hp ,cuplu initial=1NM. Puterea si cuplul rezultat dupa chiptuning UPSOLUTE=hp 1NM.


Contitech, Tension pulley - Daewoo, Chevrolet 1. V , CT 8K Conti_CT 8K EN. Pedala de ambreiaj blocată: dacă avem neplăcuta situaţie în care găsim pedala blocată, atunci avem probleme mai mari. Motorul de corsa pe benzina, cu 16v si distributie pe lant asa e gandit din fabrica, sa consume ulei. Discul de ambreiaj este o componentă a maşinii care se uzează.


Nu intră în viteză la rece. Dacă se întamplă acest lucru înseamnă că . Daca la rulare sesizati ca ambreiajul patineaza, iar trecerea dintr-o treapta de viteza in alta este. Am un golf iar cand vreau sa plec de pe loc nu pot sa cuplez viteza nici 2. V – oferta de piese din masini dezmembrate la cele. Dacia Logan, Renault Clio 1. Inlocuit kit distributie –– pentru auto la care se demonteaza ansamblu . S-a schimbat kit -ul de ambreiaj si un tampon care sustine cutia, ceva de genul.


Kit ambreiaj vw golf 4 1 4 16v

Cand ma duc acuma la verificarea de ani le spun sa se uite si la acesti. LUK Germania, garantie luni, livrare in toata tara in 24H. Schimbat distributie OPEL 1. TDI (fara demontare fata). Opel astra la piese fara acte 1. Transmisie (cutie viteze, ambreiaj , cutie transfer, diferentiale).


Disc ambreiaj pentru VW GOLF PLUS la preturi avantajoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare